Monday, May 28, 2012

Happy + happy + happy...

Alhamdulillah.... Xtergambar gembira hati ni..... Im too happy... It was one of our sweet memories together....  Ble bersama 'die' hati ni mcm kat taman bunga...kah3... control Janna.... Perumpamaan je tu...hehehe...

Ok la, ckit story pasal pertemuan yg dirancang last minute...hehehe... Memandangkan keberadaanku di bumi bersejarah Melaka... Kuusulkan kepada si die untuk bertemu.... Memang saya yg ajak die.. So??? Malu??? Ahh!! Malu melepas.... Ceyh!! Bukan men ag skang berani nmpak??? hehehehe... Skang la bru dapat kekuatan n keberanian tu.... heehehhe... Thanx a lot Ya Allah... Kau pertemukan juga aku dgn die hari itu (26 May 2012).... Thanx pada Ain my lovely rumate.... Dia jugak yang banyak mendengar luahan dan beri pendapat pada aku.... Ain banyak memberi idea untuk menjayakan pertemuan ini....Ye la, aku ni baru bertatih kan....hehehe..... Thanx a lot Ain n tak lupa pada family Ain.... I owed with U...

Melaka Sentral jadi saksi pertemuan kami.... Macam bese r, ble nak jmpe die nervous tu ade.. Tapi kali ni lain dari sebelum2 ni... Im too happy kot sampai xsempat nak nervous...kah3.... Rlex Janna... =) Sebenarnya, nervous gak la ckit....hehehe... Dah la muncul tiba2.. Thanx sayang.... Awak berjaya wat saya kelam-kabut....hahaha... Berderau darah tetiba je muncul belakang ayah Ain.....hahaha.....  Naseb depan family Ain, saye control... Klu depan Ain je... Rsa nak tumbuk2 awak tau... Awak tau la, sye memang suke jadikan awak punching bag saya....hehehe....

Aeon Bandaraya Melaka juga jadi saksi pertemuan kami... hehehe... Ade sweet memory there... Tgh2 jalan nak mencari surau, jmpe S & J Giftshop..... Dah la die nmpak lu.. Tersengih2 gelak sorang2... Saya memang geram ble awak gelak xajak saya..hehee... Ble dah saya nmpak.. Saya pon tergelak sama dgn awak... So, funny.. Kebetulan yg manis for both of us... Sempat jugak possing kat depan kedai tu... Tu pon curi2 sebab segan gak...hehee... Bese r, awak memang cameraman saya kan... So, awak memang xde gmbar...hahaha... Thanx 4 da picture....


S & J.....hehehe... Ini yang kami gelakkan...
Ihsan Encik Google je ni...hehehe.....




There I am....hehehe... Sempat aej possing jap kat situ....
Walau curi2 sebenarnye....hehehe
Thanx awak, my cameraman....

Snap......hehehe

   Then, gerak ke Melaka Sentral semula... Kelakarnye, berpusing2 tempat yg sama....hahaha.... Patot g kiri  tapi kami belok ke kanan... Dah lalu tempat yg same..... Padahal mudah je jalannya...hahahaha..... Syukur alhamdulillah... Tiket bas kul 4.30 pm.... Thanx tggu sampai bas saye naik gerak lu baru awak balik... Thanx a lot.... Jarang org tggu saye nek bas tau.... Ain n mak cik je yg selalu tggu saya naik bas bru diorang balik....  Bese la, saye ni org yang berdikari... Untong tau awak!!! kah4.... Masuk bakul angkat sendiri pulak...hehehe... Xkisah la ape pon.. Just kidding!!! Em, thanx a lot... Terubat rindu saya kat awak.. Sebab saya sendiri xtau bila lagi kte dapat jumpa lagi... Thanx a lot dear.... 


    Awak sampai dengan selamat juga hati saya rasa lega..... Alhamdulillah.... Doa ku dimakbulkan untuk jumpa awak hari sabtu tu.... Saya happy sangat... Tapi awak tau la kan saya ni xtau nak ungkap... Depan mata saya tumbuk2 je awak... Cakap saya banyak je... Tapi saya nak awak tau satu benda... Awak la yg saya sayang.... Awak jangan gelak pulak sebab saya jujur ngaku kat cnie....... Ye, terharu dan sangat happy ble awak kate awak boleh jmpe saya... Thanx sanggup trun dari KL ke Melaka.... Awak wat saye terharu... Xpe la, mungkin Lipis bukan destinasi yg sesuai untuk awak drive sejauh itu.... Saya tau, jarak itu memisahkan kte tapi bukan hati kita... Kan3??? I hope so.....


     Ckop la sampai cnie dulu.. Mata xngantok ag, tapi kna tdo awal coz esoknya de test kereta.. May Allah our relatinship....  Hope u r my destiny.... InsyaAllah Ya Allah!!! Hanya Kau tempatku mengadu... Kerna hanya Kau Yang Maha Mendengar...... Thanx Ya Allah....... Alhamdulillah kerna Kau yang akhirnya membuatkan rancangan kami berjaya... Thanx Ya Alah kerana Kau mempertemukan kami..... Aku terlalu bersyukur.... Alhamdulillah....... Aku bahagia Ya Allah...... Alhamdulillah... Kau mendengar ku.... 

^_____^


No comments:

Post a Comment