Wednesday, December 14, 2011

Fall in Love

Aduh!!!!Memang berat klu dah jatuh hati n cinta ni kan.....Haish!!! Jgn wat spekulasi awal....Aku bukan nak cter pasal aku jatuh cnta dgn someone ke....tapi aku nak cter yg aku memang dah jatuh hati pada instrumen bernama 'piano'... 


I dont know why i love piano so much..Mungkin sebab mse kat sekolah rendah aku dah diberi pendedahan tentang alat2 muzik, cume xberpeluang la nak bljar secara terperinci. Paling aku suke ialah piano...memang dari start blajo dan diperkenalkan dgn alat2 muzik, aku suke piano the most la.... Tapi mse kat sekolah rendah dlu, just dapat men keyboard je....Rezki la jugak dapat men kan.....ckit2 leh le...huhu... 


Klu diberi pluang utk blajo, mmg aku suke sgt.... Klu dah jatuh cinta n sayang, memang korang xkan jemu kan...hehehe....Cam 2 la aku, agak2 dah keje aku beli kot satu piano letak kat umah...hehehehe.... Suke bebenor.... Lagu2 instrumental piano pon memang aku layan la.... Love the piano, love the song.....
Contohnye:


Hafiz & Adira - Ombak Rindu....
Njoy it......
^_____^