Thursday, November 10, 2011

Redha

Before start study, aku dengar lagu.... de la terdengar lagu ni lak....Em, best utk didengar.....redha je ler...


Let's enjoy the song......
Hanya Allah yang Lebih Mengetahui apa yang terbaik untuk kte......

Baru Satu!!!

Aidiladha berlalu sudah.....Alhamdulillah, sambutan kali ni meriah la coz ibu de wat open house... Tapi skang aku xnak cter pasal pe yg jd sepanjang open house n sambutan Aidiladha kali ni, maybe next post or anytime la yek coz mok cik bz ckit ler...hehehe....Bukan bz pe, nak fokus utk exam...biorkan jap sesi upload mengupload gmbo2 rye 2 ye..hehe... 

Ni baru abes 1 paper, EDU 3105 Teknologi dalam Pendidikan....Wah! ckgu2 pon kna tau pasal tknologi utk ajar dak2 tau...hahahaha....Ok, now time 2 fokus 4 da next coming 4 papers...dah ler straight sepanjang mggu depan...huhuhu..... Nak rlex pon ble lepas sume paper coz holidays is just around da corner.... yg 2 yang aku dok nanti n tggu2 coz ade agenda penting utk diselesaikan dlm cuti....hik3

So far, alhamdulillah utk paper EDU td....4 paper ag ntah la... So nervous waiting 4 them..hehehe...Ok, la got 2 go coz bertimbun ag notes ekosistem lom aku 'date'...hehehehe....Wish me luck k...