Sunday, May 20, 2012

Terima Kasih

Aduh!!!! Study oh study..... Aku memang kurang ckit bab2 Biologi ni....hehehe.... So, cuak die memang teruk ckit la.....  Tapi berlagak cool je la..hehehe.... Dalam aty Allah je tau...

Ok la, walaupun cuak utk exam kian terasa.... Sebab kian hampir untuk jawab exam tu kan..... Dah la lkkasi mase menjawab langsung xstrategik.... Dok depan sekali memang aku elak....Tapi dapat plak kali ni.... Naseb2!!!!!

Saje je amek mase untuk post walaupun sebenanrnya xtau nak cter pasal ape untuk update kali ni...... Klu saye cter ckit pasal 'Mr. S' saye ok x??? huhuhu... Lantak la org nak kate saye ngade2 ke.... Sebab Mr. S tu kawan saya...hikhik...

Xtau nak describe camne.... Tapi boleh x saya nak cakap yg "awak tau x awak comel"..... Abes 2 subtopik saye study just nak jawab soalan killer dari awak tentang saya....hahahaha.... Bila saya fikir lain, awak pulak fikir lain.... Benda mudah jadi complicated... Awak buat saya tersenyum dan klu tak keterlaluan saya nak cakap yg awak buat saya ketawa terbahak-bahak tau.....hahahahahaaha...... Release ckit tension saya.... Kes sebab nak contact xcontact je.... Awak tanye macam soal siasat saye je tau....huhuhu....

Sampai saya speechless.... No words to describe and answer your questions... Sebab saya salahkan diri saya, awak pulak salahkan diri awak... Saya rasa mesti klu x disebabkan saya nak study, mesti berlarutan lagi sesi salah-menyalahkan diri yg berlangsung antara kita....hahahaha...... Ingat dah tutup kes, tapi x jugak...hahaha.... Seriously, awak memang 'comel' dengan stiap pertanyaan awak......Sampai sekarang, awak wat saya tersenyum.... Terima kasih awak!!!!! 

Ok la, memandangkan time study.... Xleh la nak update panjang2... Ckit je sudaaaa la dulu..... Nanti klu mase cuti, lagi panjang saya update....hehehe..... Got to go!!!! Bintang dan Galaksi Bima Sakti menanti saya untuk dibaca!!!! 

^______^
Terima Kasih, awak......
Mr.S yang kelakar......huhuhuhu
:p :p :p


Sekadar tatapan bersama.......