Monday, December 5, 2011

Lesen oh lesen!!!

Alhamdulillah.......Walau x la lega sepenuhnya untuk dapat lesen sbab byk ag yg perlu diabeskan dan ditempuhi, but at least aku dah selangkah menjejakkan kaki utk dapatkan lesen memandu....huhuhu... Xsabar ase ni..hehe...Aku pon baru abeskan step pertama yang berkaitan kursus kurikulum pendidikan pemandu (KPP) selama 5 jam...aduhhh, lenguh leher dok menahan 5 jam nye kursus.....Baru abes kursus, lepas 2 kna amek test komputer lak..yg part ni aku cuak n nervous lbeh ckit..hahaha....cam nak amek periksa kat maktab lak..huhuhu...

Ade beberapa ari ag aku nak baca before menduduki test komputer...Hope lulus la dgn sekali cubaan.... Aku perlu usaha lbeh coz xnak hampakan pak cik aku yg dah abeskan duit utk pastikan aku dapat lesen memandu.... Than x a lot 2 pakcik n family....

Bosan gak abeskan cuti dgn xwat pe2...Aduuuhhh!!!! Bgn pagi - tgk tv -  sidai baju - masak- makan - tidur... 2 je la stakat ni xtvt harian aku....Memang membosankan...Walaupun dok kat Kuantan memenatkan, tapi epy coz ade keje aku leh wat...Not the same things everyday..... Nak balik tapi masih ade bnda yg lom di'settle'kan di Muar ni....
Wish me all da best n gud luck u olls.... 

p/s: Senyuman di bibir xkan membawa maksud yang sama dengan gundah d hati....... Im bored waiting 4 that day 2 come....