Monday, April 30, 2012

Suke nye saya.....

Hehehehe...baru jap baca satu majalah islamik - Anis..... Pasal senyum n ketawa yang boleh bantu memberi kesihatan yang baik wat kte sume.... Banyak gak la die nye kebaikan.... Nnati senang2 aku ade masa, aku update pasal senyum tu....hehehe...

Skang aku tengah excited pasal something....hehehe... APE DIE???? Rlex2!!!! Aku just excited sbab orang yg aku sayang sudi menghadirkan diri kat blog aku.... Sokmo aku buka blog dgn harapan die sudi membaca post aku.... Hope bukan die je... Ramai yg sudi membaca blog aku pasal coretan xseberapa aku ni.....

Bnda pertama yg aku akan wat ble aku buka blog adalah aku tgk kat bahagian chatbox kat belah kiri blog aku tu.... hehehehe...Mencari siapa???? Tentulah my lovely Mr. S.....hehehehe....Sronok andai dapat baca post die even just say 'hi'....hehehe.... Dah angau ke aku ni???? Aduh!!! MasyaAllah........ Help me Ya Allah....... Moga dia pilihan terbaik untukku!!!!!

tau8020: nk kenal ngn mr S bleh? =P

s: ayg!!!

sam: message smlm x reply pn kn

Mr S :): update plssss

sam: awk rindu saye x?

sam: just enter the mist k... hehe

royal jester: i'll give you the key to my heart.. if u were mine =)

^_____^

Waiting 4 U make me be like this....wekkkkkk!!!!!