Sunday, July 24, 2011

Kte Serang!!!!!!!

Eh2, nape plak ni????nak serang apa??siapa???jgn la berlaku pertumpahan darah.....
Hehehehe....ane de pertumpahan darah.....ni just havoc je...starting mesti gempak..ye dak??huhu...

Ok, continue 4 the real mission, aku nak cter yang aku n dak2 klas aku berlapan menyerang gerai menjual durian berdekatan dengan institut.....punya la excited muke masing2.....tengok ni:
Muka masing2 bahagia saat dapat ape yang dihajati ----> D.U.R.I.A.N

Kerugian dalam serangan yang dilakukan ditaksir menelan belanja sebanyak Rm50.00 lebih hanya berlaku xsampai satu jam...bayangkan ler ble dapat je durian, sume suke teruja. hahaha.....Nak cter member aku sorang ni, punyer la epy gler...ag2 die adalah ketua rombongan dan misi menyerang ni...sila lihat gambar ketua penyerang dalam misi kami:

Ni la muka ketua misi serangan yang kami lakukan...setelah membuat perancangan rapi selama 2 ari, misi berjaya dilaksanakan......hehehehe...Thanx Mel..


Em, sekejap je serangan dilakukan......Sebelum kami meninggalkan medan peperangan, kelihatan beberapa serangan lain turut berlaku ke atas gerai durian tersebut..."wah, bawak rezki tol ler kte ni kan???...hehehe"

Korang sume tengok.......banyak gak ler yang menyerang..hehehee.....b4 kami sampai, lengang je gerai durian 2....ceyh!!!nak cakap ler kami ni bawak tuah pd pak cik 2...

Thanx to all members kerana membantu dalam menjayakan misi menyerang gerai durian especially wat Kak Ili yang banyak menyumbang dana dalam menjayakan misi ini...tak lupa kepada Uche n Mel (ketua serangan) kerana menumpangkan kami menaiki kereta mereka untuk menyerang....hahahhaa......

Antara koleksi gambar serangan yang dijalankan:

Ramai yang turut menyerang gerai durian tersebut.....hehehehe...
*kelihatan penyerang berjaya Mieza yang berbaju pink bertudung hitam....

"Manis duriannya, manis juga air dalam pangsa nya", Mieza.......yang sebelah 2 interframe je lebih..hahaha...aku bese r..

Uche n Kak Ili yang banyak menyumbang dalam memastikan kejayaan serangan pd petang tersebut.....
Thanx beb...Luv  u All.....

Wajah my lovely rumate yang juga peminat durian tegar bersama ketua misi serangan.....

Menjeling Kak Ili takut durian kat sebelah abes..hahahaha

Durian abes, minum air kat pangsa utk elak panas badan....dah byk makan durian kan.....hehehe

Berpeluh menghabiskan durian...hehehe....


Serangan berterusan....
Bersungguh-sungguh membuka durian....hakhak..

Apa yang mereka fikirkan??????"Nak durian ag ke??xcukop ea??"....

Ni la pak cik n anak die yang kami serang!!!!!Thanx pak cik, moge murah rezkimu...

Kulit durian pon jadi ler.....hahaha......

Kulit durian pon leh jadi model......

Amboi....berseleranye!!!hahahahaha......................

*Kredits to all member yang menjayakan misi durian kali ini.......sangat berpuas hati n gembira kerana misi dapat dijalankan tanpa ada berlaku pertumpahan darah.....hahaha.....thanx u all.....love u all....nnt kte wat serangan ag yek.....dah abes blajo, ni la kenangan2 manis yang akan kusimpan menjadi memori terindah.....LOVE U ALL GUYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!