Saturday, January 8, 2011

help me!!!!!!!!!!!!!!


serba salah????
wow, mmg sush kan....
tension dan bosan...
klu aku leh lari dr mslh yg aku rse aku sndiri cipta....
penat la cm ni...
nape jd cm ni lak...
adoi, silp step la pulak..
tersepit dan tersekat tanpa langkahan yg sepatutnye dh lme aku teruskan....
dh terhantuk bru terngadah, ni la yg jd....
aku perlukan seseorg utk tlg aku tp sape yg faham aku??????
sape?????
......................................................

bermasalah dan bersalah????
dilema yg aku harap terhapus skian lme tp nmpk nye makin mnjadi2.....
aku lupe jap..tp ia tetap menjelma....
utk aku elak, mgkin sush.....
aku sndiri xfhm nape aku leh wat cm 2....
bese nabil kate lu pikir la sndiri, tp aku ni mgkin xikot kot nasihat si nabil 2...(sory la bang bil, guwa xikot ckp lu...hehehe)...
.........................................................

padahal dh terkena tp dgil gak.....terima la skang duhai insan degil cm aku ni...
tak fkir pjg la 2..jd cm ni...
so skang ko nak wat pe????
hah????
nak wat pe????
skang bru nak pikir????
dulu x nak!!!!!!!
trime la......
bersungut????
x guna dh beb......
ni la padah nye.......................
ko mmg cm ni kan............
huhuhu......so, ko gak yg tanggung!!!!!!!!!!!!!!!!
padan muke..........................
...........................................................

dlm ksjukan bumi Lipis ni, mgkin gak la fktor wat aku jd buntu kot utk berfikir....(hahaha....wat alasan beb!!!)
keras n beku otak aku terasa.....guwa nak blik la beb....
nk tggl jap mslh ni kat bumi lipis ni bg beku smntara....
nk blik bg generate otak ni utk berfikir n update jiwa kacau ni....
walau aku tau mslh xkan settle cm 2 je, tp skurang2 nye lupe jap.......
jiwa kacau, otak pon jd lembap....
mslh mmg tetap mslh...
xkan pernah nak lari, pergi satu dtg 10....
waduh3...merungut lak aku ni yek....saje nak meluahkan pe yg terbuku.....
at least ketulan2 yg bersarang dlm sanubari n otak 2 berkurang.....(klu berkurang...hehehe)....
...................................

sush la lidah terkelu ble nak ckp...
aku ni mmg cm ni...
bab len mmg pantas n efisyen..
bab ni satu aku kna amek kursus...(hehehe...ade ke kursus die)..
sush sgt nak amek tndakan.....takot ni la...risau 2 la...
adosh!!!!
last2 aku gak yg tersepit......
aku xtau nape....xfhm atau mmg xnak faham....
aku cam xfhm diri aku sndiri skang ni...
ah, mmg kacau!!!!!!!!!!!!!!
dalam dilema.......

nak wat cmne ni??????????

............................

time2 cm ni org bese ckp "sabar je la..."..
tenangkan jiwa yg kacau...
yg bese aku dgr org kate amek wuduk, bace Al-Quran bg tenang  ckit jiwa n snang berfikir...
tp aku mlm ni g layan lagu rock lak..hahaha.....ag kacau ke???
ah, lantak la.....skali skala....
...........................

pe yg aku melalut skang ni aku sndiri xsure...hahaha...
pjg lak aku mnulis  ari ni.....
jiwa kacau+ otak serabut = melalut......
nak jerit kang owg kate histeria lak...
xnak sushkan mmber2 aku r....
so, solutionnye aku tulis la pe2 kat cnie...
sape2 yg bace wat2 xtau je la.....hehehe....

                                           .............................


* maaf la pd pihak2 yg berwajib..........bukn niat aty ni..........im so SORRY!!!!xtau leh jd cm ni...