Thursday, June 2, 2011

Bowling

fuyoooo!!!!!men bowling ye kau, cik janna oi....hehehe....ni kali ke-2 sbnrnye men bowling kat tmpt ni....kali ni alhamdulillah....menang gak kali ni...walau menang tipis dgn dak2 kenit ni...kre ok la, not so bad...hahaha.....Alhamdulillah, dpt tunjuk ajar dr coach2 yg hebat dan berpengalaman -----> my lovely uncle, aunty n cousins.....memanangkan aku bukn dilahirkan utk idop di bandar..so, bowling ke wayang ke, not so familiar 2 me.....dh besar2 ni la bru nk terlepas sane cnie..hahaha...bukn la terlepas, tp lebih bebas bergerak......syukur cuti kali ni aku berpluang mncuba game yg leh dikatakan dh jd hobi my uncle's family..ye la, ape x nye...diorg siap ade bowling ball n shoes sndiri.....hak milik sndiri....nseb bek xde bowling pins sndiri....aku ni lak bru nk berjinak2..leh kre la dgn jari korg brape kali je aku men bowling...hahaha...xpe2, korg leh la nak gelak ke ape ke kat aku ni.....but this is me..huhuhu.....jari tgn kanan korg xkan abes diguna utk kre brape kali je aku trun men bowling......hahaha...cian kan kat aku....hehehe....

ok, ni nk cter first game mlm smlm (1/6/2011)......
- aku lbh bersemangat la ble nk men game mlm ni coz dh kalah teruk 2 mlm sblumnya...dgn smgt yg berkobar2 aku truskan game 2...hahahahahahaha...gelak2 dulu...kalah beb...aku ingt ag, hanya 42 pin je yg jatuh...mak aih..truk x prestasi aku......ok what utk dak2 bru blajar........kalah lak dgn dak2 yg xckop umor..hahaha...xde la xckop umo..hehe...maaf ye my cousins...diorg ni dh bese men kan...pakar gak la bg aku yg bru berjinak2.....nak kate aku jiwa kacau, x jugak...bese r..epy je kan.....cuti kan..rlease la sume tnsion yg bersrabut dlm benak ni.......

ni lak cter next game..game ke-2 la...
- pergh!!!!kali ni lbh bersmgt la...coach rmai kan....lebih berkeyakinan la knonnye.....this game alhamdulillah sgt ler...kemenangan berpihak kpdku....walau xsehebat ane nk dbndingkan dgn profesional2 yg ada or nak bnding dgn coach2 aku, kre alhamdulillah la......lpas ni kre cube tambah ag la...game ni aku just dpt 82...so, kre mningkat la....syukur la....

so, 2 la antara agenda yg aku wat dlm cuti yg ada ni....thanx a lot pd my lovely uncle's family...diorg sgt sporting......u all mmg da best la..cayang korg.....thanx a lot......

oooopppsss..lupe lak nk ckp..aku n kluarga pkcik aku ni men n blajr bowling kat Muar Perfect Bowling Centre kat Jalan Bakri Muar, klu aku xsilap la...hehe....aku mmg sronok sgt..njoy this holiday very much....tp aku xberkesempatan nk amek gmbr byk2 coz fon murah kan......de problem dgn kamera...xleh la nk amek gmbr....sdey ckit la..bese r, aku ni kan agak giler gmbr ckit, 2 yg agak rse sdey...but im so epy being here with my uncle's family......thanx a lot u all!!!!

* ni aku mntak gmbr dgn encik google image......

Ni contoh bowling je..hehehe

ni contoh je la bowling ball yg bese ade...tp ni mcm high class ckit..aku men yg bese je..hehehe..ikot kemampuan kate coach aku...hahaha

lane bowling.....jgn bola xmsuk berguling kat lane ni, korg lak yg tergolek kat lane ni.....x ke haru beb..hehehe

contoh aksi coach aku la...aku x la gaya mcm ni....x pro kan....hehehehe

Ni suasana kat Muar Perfect Bowling Centre....(ni xde org la...hehehe)

*ok....as long as kte epy dgn cara kte..keep it up....blah dulu!!!