Thursday, April 12, 2012

SEDIH + GEMBIRA

Dalam kesedihan yang aku xsangka2 td, kau hadir membuat senyumku kembali bertaut di bibir..... Thanx 'awak'.
Awak wat sye tersenyum, awak wat sye ketawa, awak wat sye pernah menangis kerana awak tapi awak jugak kembali memujuk sye...... Dalam kesedihan sye, awak hadir memberi ruang untuk sye bergembira..... 
^_________________^
(tgk senyum sye lebar utk 'awak'...hehehe)

Praktikum Fasa 1

           Alhamdulillah...... Praktikum Fasa 1 bakal melabuhkan tirainya pada 13 April 2012...... Syukur ke hadratNya coz mcm2 aku belajar sepanjang sebulan d SK Wan Ibrahim...... xpernah backdrop, kna wat backdrop.... xpernah jadi pengacara majlis, jd pengacara majlis...hahaha..... Praktikum adalah selangkah menjejaki dlm profesion yang telah aku pilih ni......
So far, masih banyak yang perlu ditimba dan dipelajari...... Banyak teguran yang diberi dijadikan panduan.... Murid2 yang nakal n comel mula2 memeningkan kepala akhirnya menjadikan aku terharu..... They all are so innocent.....  I truly in love with them.... cikgu sayang kamu sume.... Sdey nak tggalkan awak sume.... Alamak!!! Perpisahan sememangnya telah tersurat..... Moga rahmat mencurah di sekelian alam...... SEKOLAH KEBANGSAAN WAN IBRAHIM dalam kenangan.... menjadi tapak tempat aku bermula dalam profesion keguruan ni......
             Ble dah merasa ngajar ni, teringat balik mse sekolah rendah dgn ckgu2 praktikum.... So happy.... Pengalaman praktikum tak kan dilupakan.... Mase ni la merasa tdo kul 3 bangun kul 6..... dan mase ni jugak nak kenal yg ane kawan yang ane lawan..... Ni rujuk kepada member2 praktikum......
Sayang member2 praktikum......... Miza, Faten, Aiman, Nina n Marhamah.......... xlupe wat semua murid2:

               Sayang awak semua....
With love:
^_________^

Moga semua murid-murid cikgu berjaya dalam pelajaran dan hidup...

Minggu yang Indah

Wah2!!! Cam best je tajuk kan...hehehe....Xde la pe sgt pon....Just kinda share something interesting in my life..... huhuhu....

06-08 April 2012
 Tarikh yang menjadi kenangan terindah dlm lembaran hidop aku.... Im sooooooo happy with all the memories happened in the most memorable days.....  Dpt hangout dgn 'awak' wat sye eppy sgt2.... Sye suke knal awak.... U always make me smile.... Smpai sepanjang minggu after that sweet moment, asyik nak tersengih je rse..... klu orang tak nampak ag ler.... U make me smile dear.....hahahaha.......

Soorry banyak susahkan 'awak'.... 'awak' sebenarnye sweeet sgt tau.... Ooooooo, pandai selame ni awak sembunyi2 je ek.... 'Awak' thanx for all the great moments in those three days...... I will remember as I can... May Alleh bless us......

Minggu yang menyajikan macam2 rasa bersarang dalam sanubari aku..... ade debaran, ada ketawa, ada tangisan, ada teruja dan macam2 lagi perasaan yang tak mampu terungkap...... Biarlah kenangan tersebut kukuh tersimpan menjadi memori utk di kenang.... Moge di bawah perlindungan Yang Maha Esa......

^______^

Sye harap 'awak' sentiasa ada bersama sye....