Monday, August 8, 2011

Ramadhan ke-8

Nak cter ckit je xtvt aku arini...full klas beb even bulan pose.....ni sume sbab nak balik awal next week...
Hope berjaya la niat kami nak balik awl umah.......nak buke pose dgn family gak...huhuhuuu
Klas aku  full 8.00 sampai 5.30 ptg........bertahan dan menguap beberapa kali dah.....
muka sorang2 dak klas aku, bosan ade, puas, moody...muke pose la knon...hahaha....
aku xngantok sgt, just bosan.......

Skang ni klas teknologi dlm pendidikan...aduh, de 4 grup presentation....tadah je la tlinga ni..mata pon tak pndang sgt pon dpan..sesekali je pandang depan.....kna pndai berlakon..huhu...aku tau la aku jahat la arini.....xmampu nak bertahan la 3 jam setengah nk fokus sepnjang masa...

Ok ler dulu...kang kantoi lak tulis blog..nak menaip ni pon mata kna berjaga2 n awas je kat encik lecturer yg kat depan 2...dah la dalam lab comp ni sejuk....Adoi!!!!

Selamat Berbuka.....(tggu masa ler..hiihihihi)