Tuesday, August 26, 2014

Lame sangat!!!

Dah lame sangat aku tggal blog ni... Cara nak edit n update sane sini pon dah lupe..... kena belajar semula.....huhuhu... Im back with positive version.....  Allah ade.... Ingat tu!! =)

Tuesday, August 19, 2014

Its about Heart...

Hanya Allah Maha Mengetahui apa yang terselindung, tersembunyi dan tertutup...
Ku serah smuanya padaMu....
Moga Kau jaga semuanya Ya Rabb..
Aku hanya mampu berserah....
Aku punya naluri...

Enough for third chances... No more

Monday, August 18, 2014

Its Already End of August 2014

Wow... lamenye xupdate blog.... pasni InsyaAllah selalu la buke.. banyak kisah suke duka tawa hiba menangis ketawa yg xshare kat cnie... Dah tertainggal banyak sangat kisah... Tertinggal kisah abes belajar, konvo, start keje or posting.. dan yang paling penting Im a wife now!! Have been married to Muhammad Syukri Zainal, my lovely sweetheart... So, nnt aku update ape yg tertinggal... Sini luahan hati yang takkan pernah orang rasa ape yg aku rasa... Alhamdulillah masih bernafas.. Itu yg paling aku bersyukur....

Saturday, January 4, 2014

Its already 2014!!

Alhamdulillah... itulah kata2 yang sepatutnya lahir dari stiap insan kerana masih diberi peluang bernafas dan menjejakkan kaki pd tahun baru 2014.... Suka... Duka.. Tawa.. Hiba.. silih berganti menjadi kenangan dan memori untuk dikenang....
Terlalu banyak kejadian yang terjadi hingga xmampu untuk aku ungakp dan singkap satu persatu... 2014 datang dengan cabaran baru yang menuntut kekuatan fizikal, mental dan emosiku... Permulaannya hambar, tapi kuharap akhirnya menjanjikan seribu kebahagiaan... Amin Ya Rabb....

*setelah sekian lama xupdate blog...hehehe