Wednesday, March 13, 2013

Kepenatan

Praktikum kali ke-3.... Wah!!! Sangat stress even ade 3 bulan utk abeskan observe...Ni sume sebab English Language... Kna ajar BI, memang stress....Bi ko pon teruk, nak ajar dak2 BI... Haru biru...kah3... Tapi halangan tetap perlu ditempuhi.... Biar beribu yang menentang tapi tetap kan ku renangi jua...ceyh!! Ayat..kih2... Ble BI je mula la, diam xkate pe.... Ngadap lesson plan mcm nak wat pe je...ngadap laptop cari bahan, cari idea, cari strategi, cari ilustrasi..... Sakit abes bdan...macam g jogging tiap petang...hahaha.... Tapi sempat ag tdo..huhu..

Macam hari ni la, abes suda observe BI yg kedua...last observe adalah observe bersama antara pensyarah pembimbing dengan guru pembimbing.... More nervous than the previous two observations.... Hope cepat la abes...nak rest je ase....hehe..but it calls experience... Byk pengalaman aku tempuhi sepanjang praktikum fasa 3 ni...Memang byk yg bmenguji kesabaran, menguji daya pemikiran, menguji kewibawaan.... Macam2... it test my toughness.... Tol ke ayat tu?? Ckgu Bi ni...hehe... Tapi Sekolah Kebangsaan Bndar Temerloh memang akan menjadi tempat yg akan aku kenang.... Best school gak la.... yang paling best, Guru Besar memang hebat!!!!hehehe.... Okla, nnt aku update ag pasal pengalaman sepanjang praktikum fasa 3 ni... Banyak tau...Tggu..... (Ade ke yg tggu???haha.... Watvever!!)