Friday, November 4, 2011

Sukarnya...

Memang payah kan.....
Susah sangat.....
Susah nak percaya orang..
Rambut same itam, tapi aty len2...
Luaran len, dalaman berbeza....
Takot la!!!!!

Kte ye2 la percaya kat orang tp kte dipergunakan....
Aduh!!! Sukar utk diungkap ble kte diperlakukan sebegitu..
Cam tajuk post la, sukarnya...
Sukar untuk diungkap!!!!
Sukar untuk ditafsir!!!!
Sukar untuk mempercayai!!!!
Sume bnda skang nak bukti.....
Bru la leh nak trun nek court n menang kes.....
Ckop bukti insyaAllah mudah n settle la.....
So, cari la bukti n maklumat yg bersesuaian untuk membantu anda.....
Semoga kte bukan dalam golongan yg tertindas dan tertipu.....
InsyaAllah......semoga Allah mendengar doaku..............amin~~~~~

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA 1432H

Alhamdulillah.....kini hampir tiba detiknya.....tapi kebiasaannya untuk Hari Raya Aidiladha rmai xmenyambut secara meriah x macam sambutan Aidilfitri.....Tapi de jugak sdikit berbeza la dgn negeri Kelantan yang agak meriah jugak sambutan Aidiladhanya.....

Bagi aku dan keluarga, sambutan tahun2 sebelum ni macam biasa je....Pagi raya ada la makan2, then lpas 2 dok ngadap TV coz Astro kan byk siaran n cter2 menarik...mase ni la nak diabeskan sepenuhnya bersama family....aku pon ingat ag kami bergelimpangan kat ruang tamu dok ngadap cter Pontianak Harum Sundal Malam (aku xingta tahun ble..hehehe)....mmg best r..bergelak ketawa dgn gurauan sume orang.....
Tapi skang dah xmcm dulu...tempatnya dah berbeza coz kami dah pndah umah baru.....So, its different.....tapi aku tetap bersyukur coz kami still beraya n dapat berkumpul rmai2 mcm dulu cume situasinya ade sdikit berbeza......dulu ade Kak Long, Angah, aku, Wan, Abg Chik, Alin, Ibu, Ma, Tok, Abah n Abg Pul...tp skang mungkin de pertambahan ble Kak Long dah kwin....Skang ade Abang Long...n xlupe anak tiri Ibu, Yap.....

Tahun ni mungkin agak berbeza sambutan Aidiladha coz Ibu rancang nak wat open house...InsyaAllah, klu de mase n kelapangan aku upload gmbar2 open house 2 klu jadi...hehehehe.....

K la, nak study lak coz esoknya aku nak spent mase wat kueh raya utk open house Ibu...hehehhee.....rjin x aku???huhu....demi family, aku korbankan juga mase utk mereka walau ade tuntutan len iaitu study.... Love olls.....^_______^

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA 1432H UNTUK SELURUH UMAT ISLAM ESPECIALLY WAT FAMILY TERSAYANG, MY BELOVED, KLASMATES & YG MNGENALI DIRI INI ......