Sunday, September 25, 2011

Nothing 2 b share

Susah nak ckp....
de bnda yg kdg perlu utk dikongsi...
tp de bnda yg perlu dirahsiakan, sbab itu lebih baik....
padahal pendam 2 rasa mcm nak pecah dada ni, tapi biarlah...
sendiri lagi tahu...
diri kita je yg tahu pe yg sbnarnye kte rasa n tanggung......
biar org 2 dkat cm ane pon dgn kte....
die tak mungkin leh tahu n rasa pe yg kte fikir or lalui....
kecuali kte berkongsi.....

Kali ni, bagi aku pendam ag baik....
ntah mgkin ni langkah terbaik yg aku rasa...
sbab aku tahu sape aku..
xperlu nak ckp pe2 sbab aku tahu n dpt agak jawapan yg bakal aku dgr...huhuhuhu

kali ni berdiam diri adalah lebih baik dari berkata-kata...
now!!!I'll take that action.....lock ur mouth....huhu

My sweet little nephew

28 Ramadhan 1432 Hijrah bersamaan 28 Ogos 2011 tarikh keramat buat insan kerdil ini....lahir ke dunia tanpa sekelumit dosa dan noda.....debaran dihela dgn nafas lega tepat 11.38 mlm......saat bahagia diiringi kesyukuran kpd Yang Maha Esa.....
Alhamdulillah - lafaz yg xhenti2 diungkap oleh stiap bibir yg menanti dlm detik cemas itu....
kegembiraan terpancar dari segenap wajah yg menanti dgn penuh sabar...
saat itu pelbagai perasaan dirasai tapi xmampu diungkap dgn kata2..
Alhamdulillah, Ya Allah........

Inilah insan kerdil yg kami nanti2 kan.....Fadli Dzil Iqram Abdul Hakim........

bru 3 days mase ni....

pandang pe 2???hehehe

amboi!!!!!

Nak susu ke??? lapo ek??

mcm dah besar sgt....
padahal bru 20 hari mse ni..huhu

Sengih ye.....mummy wat lawak ke??? hehe



Bulatnye mata die....pandang pe?? tgk mummy, mama or ummi??

alololo!!!tdo pon cute....

Family aku makin meriah...hehehe...dah lme xde baby dlm family aku....how sweet....he is very cute...geram!!!nak cubit2 ase pipi 2.....saat post ni aku taip pon, rase aty kat umah...rndu die sgt2!!!!
love iqram dr mummy......mmmmmuuuaaahhh!!!!!rndu die...

Miss him a lot right now!!!!!! wait yea nnt mummy blik.......

complete mothers...hahaha...
sume ade....
ade ummi, mama n mummy yg comey....
miss him a lot!!!!!