Friday, October 5, 2012

Lamenye x update

Fuhhhh!!! Akhirnya berjaya juga aku sign in kat blog aku ni.... Berjaya juga untuk menaip post baru...  Terasa berkurun lame x mengupdate blog yg satu ni...hehehe... Kesibukan menguasai diri.... Ni baru berkesempatan mengarang... Padahal di waktu ini xde idea pon nak bercerita pasal apa... Terlalu banyak kejadian yg terjadi pada aku pemilik hati yang rapuh ni..... Macam2 terjadi wat aku kadang2 bermain dengan perasaan sendiri.... 

Xpe la, at least alhamdulillah la sebab berjaya juga masuk untuk uodate status... Ramai ke menanti kedatangan post baru??? Ceyh!! Macam la ko famous benar Cik Janna oooi...hahaha... Jangan nak perasan k...Ko syok sendiri je...Xpe2... Janji dapat luahkan ape yg terbuku... kan3?? sape yg stuju sila angkat tangan, raise your hands please...hehehe....

Orait just nak menunjukkan yang aku dah leh post or update status je ni... Nnti dah de cter post baru akan menyusul..hehehe....