Wednesday, February 9, 2011

stiap org berbeza

fuh....berape ari aku xbuke atau update my blog....xbersawang ag la asenye..hehehe....
now im in a good mood after watching awan dania musim 3 episode 12....aku suke sgt drama awan dania especially musim 3 ni.....how sweet they r....hehehe.....aku lak yg excited terlebih saat mnonton drama ni walau dok sorg2..hehehe...sory la my rumate, ain ek..aku ter'over' lak.....ntah la, suke sgt smpai tergelak n terbahak-bahak sorg2......hehe.....luv their style - benjy n dania..hehehe...hero n heroin dlm cter 2 la....

dlm episod 12 ni, diorg de wat babak psl padlocks???it looks so sweet 4 me..hehee...de jiwa pompuan gak la aku ni kan...im touching la tgk babak 2..hahahahaha.......suke tgk style diorg...4 me, diorg sweeeeeeetttttt sgt!!!! pas tgk je drama 2 (lewat dr tarikh asal coz tgk on9 kan..hahaha), aku terfikir pasal "love padlocks"...ok ckit cter psl love padlocks ni yg aku bace info ni kat en wikipedia....


wow, tgk mcm keje gler gak kan...ye ke klu kte gntung love padlocks tu sbg bukti cnta kte dgn pasangan kte, leh caye ke.....sume org leh ckp cm 2 n wat pe pon...it seems funny...tp klu dh aty same2 suke mse wat 2 lantak la org kate ape pon kan..... mcm gak de kate2 sanggup berenang lautan api atau belahlah dada sbg bukti cnta sejati......ntah la, aku sndiri no komen...xreti nk kate gak..kdg2 kte leh kate klu kte xberada kat situasi org len...n ble kte kat situasi cm tu, len lak kte kate.........dlm dnia ni mcm2 leh terjadi....yg xdisangka pon mungkin akan terjadi..bersedia atau x, sape kte utk menentukannya......eh, dh lari cter lak...kmbali kat part love padlocks td kan, itu just sbg simbol cnta sejati la kan..bg sesetgh org yg percaya pd bnda2 mcm tu la......as for me la kan, sume tu depends pd kte...cmne kte handle n kte rasa....so, ape pon yg kte nk tunjuk sbg bukti yg kte cnta kan seseorang, it depends on one another........setiap org berbeza......

macam2 jenis, rupa dan bentuk love padlocks yang ada.....

believe it or not......

*jodoh itu ketentuan Allah.........moge kte same2 bertemu dgn jodoh yang Allah tentukan itu....ammmmiiiinnn...Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui....(ceyh, ni mengingatkan aku pd diskusi klasmates aku sejak dua menjak ni....hahahaha)