Thursday, May 17, 2012

Tak Tentu Rasaku







Tak tentu rasaku saat menulis update ni....
Study2 pon hati xtol2 tenteram....
Pe jadi dengan family aku ni????
Aku redha dan tawakal untuk melihat kebahagian singgah bertapak dalam family aku...
Dah lama saat indah berkumpul ramai2 x kami rasa... 
Klu ade pon berkumpul, xsume kumpul mcam dulu....
Ade je yg kurang, yang missing.....
Aku sentiasa memanjatkan doa agar kesatuan yang kami capai dulu masih de peluang untuk kami capai lagi...
Klu dulu biar kami susah, kais pagi makan pagi kais petang makan petang, 
tapi bahagia itu kami rasa....
Biar air mata sedih berkongsi dirasai, bukan air mata sedih pilu mengenang insa yang disayang tiada di sisi....
Aku rindu kalian!!!!!!!!!!!!!
Tak mampu kuluah...
Sebab masing2 kini dengan langkah masing2....
Along dengan kehidupan dia dan suami, yang bakal menimang cahayamata... InsyaAllah dengan izinMu Ogos 2012...
Angah dengan kedegilan dia....
Aku???? Dengan kehidupan belajar aku...
Tok n Ma dah berhijrah ke Mersing....
Walau kini bahagia tu ade, tapi x same macam dulu Ya Allah.....
Ku harap bahagia itu mampu lagi ku rasa...

Saat ini, ape yg terfikir adalah:
"masihkah ade peluang untuk aku membahagiakan keluargaku??????"
Aku buntu kerana hanya Kau Yang Maha Mengetahui....... Ya Rabb!!!!