Friday, October 7, 2011

Ganjaran kpd diri.....

Ok!!! Firstly, alhamdulillah........Aku excited sgt2 skang coz da last eseimen have been submitted today...hehehehe...So, njoy ler b4 bermula utk study n test.... Utk menggembirakan dan memberi ganjaran pd diri aku yg dah penat n dah lme x g jalan2, sok (8/10/2011) aku nak g la teman my lovely rumate ke Cameron Highlands......untong la die, bf nak ajak g jalan2...hehehe....mine???? hahahaha......Em, no komen....pe2 la kan....bukan 2 yg aku nak cter, tapi just nak cter yg aku sgt seronok..xmau sdey2..hehhee....hope dapat ler hirup udara segar kat Cameron nnt kan...

I love nature...So that is why Im excited 2 go there....free from kebosanan dan timbunan buku2 dan masalah yg melanda diri kerdil ni......Sebab balik je dr Cameron, bertimbun aku kna fikir ag......There should be the time we spend for ourself.......beri ganjaran sbab diri kte dah terlalu banyak menghadapi perkara yg mungkin membosankan, menyedihkan, membebankan, memenatkan, meletihkan atau mungkin  kesulitan yang tak dapat kte elak.... Give yourself time to rest la maksudnya...hehehhee....

Ok la, dapat berehat cm ni mmg best...tp bosan pon de gak....Tapi sementara dalam kebosanan aku wat la keje2 yg patot.... pe keje yg patot aku??? hahahahaha..... Aku edit gambo, tgk gambo2 lame, edit blog, post kat blog, berfb semestinya xlupe men game........
Aku skang xcited men Need for Speed.... its about racing..huhuhu....Aku memang dah lme mencari game cam ni......sukeeeee sgt2.....release my stress.....rasa aku yg drive tol2 even lesen memang xde ag..hahhaa....

Ni pon rest jap sambil mengunyah coklat...hehhee...Jap ag nak continue ag, mmg addicted dah ni.....So, memandangkan mase berehat dah hampir tamat, aku nak grak lu ler......My story continues cause it does not end here...... kecuali sudah sampai masenye aku dijemput olehNya......sape tahu kan???kan3???

Ok!!!pe2 pon.... Kte enjoy...hahaha....