Thursday, January 19, 2012

Sabar...Sabar...

Sabar je la mampu aku motivate diri ni saat aku nak marah ke, over excited ke or something else..... Kadang tengah nak marah kewarasan tetibe je ilang... Eh, xde la smpai tahap giler... Tapi mungkin akan mampu melakukan perkara2 yg boleh mmbuatkan orang kate die giler...hahaha.... Xde la smpai tahap mcm tu skali aku...hehehe...

Kemarahan memang selalu datang  dan pergi... Ble2 je die nak dtg die dtg.... n xpergi2 pon ade jugak...hehehe...tapi ble sejuk, kemarahan  akan pergi jugak... Setiap orang ada cara tersendiri untuk menghilangkan atau membuang kemarahan yang bersarang kukuh kat dalam diri korang.... Tol la, mak marah len, ayah marah len, atok marah pon len...Ini kan plak cikgu2 kat sekolah marah2...hehehee.....

Tapi setiap setiap kesabaran ade tahap or limitation die jugak... Klu dah melampau sangat n tahan sabar je... Bile MELETOP, memang xtau ler nak cakap pe...huhuhu....

Skang aku sabar untuk balik umah.. Alah..saje je mengada padahal tinggal semalam je ag nak balik umah...huhu... Then bercuti la seminggu utk tahun baru cina....... Tapi kerja/ assignment or tugasan dah bertimbun2 minta disiapkan..... So, xleh bercuti panjang jugak la...hehehehe.......