Monday, June 13, 2011

Akademi Fantasia.....

semalam 12 jun 2011, maka berlabuh la tirai AF setelah 9 siri menghiburkan dan menghasilkan penyanyi2 bagi menghiasi persada seni negara. Setelah 9 siri menjanjikan debaran buat penonton especially malam final cam semalam......byk yg boleh dijangka tp kadang kala di luar kawalan juga........

Selama ni, aku memang x mengikuti sangat la Akademi Fantasia ni...tp ntah camne terlibat jugak utk kali terakhir dalam AF9 ni menyokong bakal2 artis or penghibur yang bakal dilahirkan.....huhuhu!!!kali ni gler2 mnyokong beb...ni sume sbab Hazama..huhuhu...ye, aku sokong hazama.....mmg sakan la, sbab mase awal2 AF9, mcm hambar je aku rse, tp ble dah pihak astro wat kemasukan baru, baru la nmpk ckit persaingan.......
tup2!!!! aku dgr hazama, pergh!!!xtau la ttbe je nk mnyokong coz aku rse usaha Hazama ni perlu dicontohi..ye la, dh 5 thn bru die dpt msuk n jd juara ag beb...wa salute sama lu Hazama....AF4 die kuar, then AF9 mnjanjikan kemenangan besar wat Hazama.......memang salute la......

sakan aku n family pk cik aku sokong n alhamdulillah, Hazama menang juga......memang debar gak la...tp aku memang yakin la die boleh menang.....congratulation wat Hazama.......menyinar juga dlm AF ye kamu..hehehe....
semoga jgn la lupe diri n bawak la diri dalam dunia seni dgn sebaiknya...ceyh, beriya ko tulis janna oi..bukn nye si Hazama tu baca blog ko ni....jgn perasan k.....(ish. nak tulis je ape aku nak cakap...luahan dari hati yg ikhlas ler.....)hehehhee.....

still mencari n meminta ihsan encik google image:

Trofi terakhir dlm sejarah Akademi Fantasia milik Hazama.......congratz Hazama....

Hazama....sempoi....Kautim!!!!!

Stylo Hazama........

Wah3.....hebat la....suke persembahan Hazama.....dah la, starting die gempak beb...hehehe....suke10x...
Lagu Pukau.....memang terpukau...hehehehe

Aksi Hazama sebelum melabuhkan tirai finalis AF9.......suke lagu baru die Cinta Teragung.....love that song very much.......

wah2...cik janna oi....pjg lebar bercter pasal Hazama ek....hehehe.....nsib baik masih ingat si buah hati nun jauh d mata..hehehe......dah2 la ek dulu....