Wednesday, January 11, 2012

Wah3!!!! Dah beberapa ari xde post baru.... Bz nye cik Janna ni kononnye..hehe.......... Xtau nak share pe padahal byk je yg berlaku sepanjang sem baru bermula.... Tapi arini dalam sejarah (10/01/2012) telah tercatat satu rekod yang memang jadi sejarah dalam idop aku yg biasa n simple ni..... Ceyh, macam de pe2 je...padahal perkara biasa je... 

Ok, let me straight to the point.... Niat aty nak tolong orang, bukan nak canang pe yang aku wat tapi ni situasi yang kelakar... Berlaku la adegan kejar mengejar antara aku dgn seorang akak cina yg baru masuk maktab.. Die tertinggal beberapa helai borang kat meja kafe, aku takut la bnda tu penting utk die...Kejar punyer kejar, aku xtau nak panggil sapename die...aku ni jerit panggil akak pon die xpandang n terus laju die naik tangga....Aku ape ag, terkeluar la jeritan "chineseeeee"... Baru la die pandang, nseb bek la...huhuhu... Tapi nak dijadikan cerita hampa untuk aku adalah saat aku dengar die kate bukan.... Mak aih!!! Nak tergolek aku tau ase sebab penat berkejar, dah la lantai licin sebab hujan..hehehe...Nseb x jatuh tergolek aku..huhu...Tpi xpe la at least aku berusaha nak tolong die...

Tapi ape yg wat aku tergelak sakan dengan rumate aku, ble aku ingat betapa fluent nye aku dalam kelam kabut menjerit 'chineseeeee', instead of aku jerit 'akak cina'..... hahahahaa..... Korang leh gelak kan aku jugak, aku xkisah pon... Sebab aku pon xtau ape aku nak wat, dah penat berlari, xkan aku nak lari daki anak2 tangga yg banyak tu... So, nak jimat mase aku jerit je la pe yg aku rasa patot...hahaha... Thats my story for today to be shared.... De lawak jugak walau penat kan.... Sampaikan Ain my lovely rumate dah tergelak2 sambil lunch.... Bawak ag gelak continue sampai ke bilik..... Ok la, hiburan arini..hehehe... Ok la, nnt de cter len kte share ag ye...hehehe... Got to go!!!