Monday, November 21, 2011

Oooops!!Lupe lak....

Huhuhuhu.....
Firstly, as usual nak kupanjatkan kesyukuran ke hadrat Ilahi coz selesai dan tamat sudah perjalanan duri ranjau sepanjang semester 4...
Wait 4 me semester 5...
2 YEARS TO GO...
BERSEDIAKAH AKU BERGELAR SEORANG GURU???
Waduh2!!!! Baru skang nak persoalkan bersedia ke tak...
hehehe... Saje je terfikir semula persoalan mcm 2...
Cabaran tetap ada kat ane2....
Belajar lain cabarannya, bekerja pulak lain cabarannya...
Moge aku berjaya menghadapi cabaran - cabaran yang mendatang.....
Chaiyok2 Janna....
InsyaAllah.... You can do it!!! 
If u can't, who else can help u????




Lub dub lub dub!!!!

Debarannya mmg sgt terase...
Walau pon sorg2 mulenye menyaksikan kebangkitan Harimau Muda, akhirnya membuahkan hasil yg dinanti-nanti sekian lama....
Alhamdulillah...Syukur dipanjatkan ke hadrat Ilahi atas anugerah ini...
Alhamdulillah!!!!!
 By the way, congratz sgt pd sume pemain2 skuad bwh 23 Malaysia kerna berjaya membuatkan jutaan rakyat Malaysia terdiam kaku di bumi sendiri...
Tahniah pd sume pemain walau ade yg injured tetap berusaha utk menjadi kebanggan sume rkyat Malaysia....
Berjaya juga kte menundukkan Garuda Muda.....
Alhamdulillah....
Wah2!!!! Naik sakit tekak menjerit..naseb bek la tgk sorang2 mulenye, then Kak Long aku pon join skali waktu mase tambahan.....
Macam2 aksi aku tonjolkan..kah4!!!
Malu lak..tapi sebab xde orang, ade aku kisah!!!huhuhu
Siap terlompat2 memberi sokongan padu...
huhuhu
Jom celebrate!!!!
Moge usaha n kejayaan bola sepak Malaysia xberhenti di sini.....
Masih banyak peluang utk kte kejar...
Go Malaysia go!!!!!

My favourite player is Baddrol Bakhtiar!!!!
Suke tgk muke die...
Aku xtau nape sbab tgk muke die aku ingat pd seseorang tapi aku sendiri xsure sape yg aku nak ingat 2..
hehehehe...
nothing more...
just as a fan je.....
Tapi die memang mengingatkan aku pd seseorang.....
Special n humble congratulations to Baddrol Bakhtiar....
Berjaya juga membawa Malaysia menggondol emas yg sume rakyat Malaysia nanti-nantikan...
Tdo mimpi Baddrol leh x mlm ni???hehehehe.. (Sorry, Mr. S dont worry coz u're still in my heart, Baddrol Bakhtiar pnjam jap je...leh kan???huhu)
Syabas wat skuad Harimau Muda skali ag....



Tak lupe juga pd Kontinjen Malaysia yg beraksi cemerlang di Sukan Sea ke-26 2011 yg diadakan di Indonesia yg menutup tirai esok (22/11/2011)......
Teruskan kecemerlangan anda!!!!!
^_______________^