Thursday, August 11, 2011

Ramadhan ke-10

Huhuhu.....ari ni kelas memang sgt membosankan....Dahsyat!!!!Aku xpernah rasa semalas ni.....4 jam kelas Teknologi dlm Pendidikan (tdp) pon, xseteruk yg aku lalui 4 jam dlm kelas Seni dlm Pendidikan (SDP)....aku xleh nak salahkan pensyarah mengajar, tapi mgkin aku yg memang xnak cuba perbaiki persepsi kemalasan aku hari ni.....2 jam berlalu mcm xde pe2 yg masuk dlm neuron2 aku utk dihantar ke dlm otak utk dikemaskini dan disimpan...mgkin maklumat2 yg masuk hanya menjadi isian dlm folder ingatan jangka pendek je sbab ia xmemberi ape2 kesan yg bermakna dlm idop aku.....

Sampailah kul 12.30, kelas abes...ase 2 jam berlalu dgn saat2 yg sgt memeritkan bagi aku...hahaha....kenapa la aku ni jd mcm ni....hei!!!camni ke bakal guru yg akan dilahirkan......klu mcm ni, ape la jd pd murid2 aku akan datang....huhuhu...think it deeply la Anne.....

Em, ok......klas SDP sebelah ptang juga berlalu selama 2 jam.....dah la tukar lecturer....huhu....ntah la, aku xtahu pe perasaan aku ble tukar....xsuke sbab lcturer sblum ni, best n dah pernah ngajar aku xtahu.....tapi klu lcturer yg baru...lcturer tu lbh berpengalaman ajar subjek ni, ketua jabatan ag...so, msti lebih seronok..tapi aku xtahu ape yg aku rasa....xsuke ke suke...just msa klas 2 aku bosan yg amat.....huhuhu...

Tapi sebelah petangnya...aku ok je la walau ntah ke mana semangat aku melayang...tenaga dah berkurang....tapi still join xtvt yg lcturer 2 wat..petang 2, aku blajar nak wat kotak......eleh, mcm guna byk sgt tenaga smpai berkurang tenaga, padahal wat kotak je..tapi kotak ni klu bg org2 yg sgt kreatif...kotak ni sgt cantik hasilnye..tapi 4 da klas ptg 2, just tahu cmne nak wat..thats all........

Petang 2, berkejar ke bazar ramadhan n ke aktif (pasaraya yg popular dlm kalangan dak2 institut pend guru kampus tgku ampuan afzan..hehehehe) utk beli brg2 nak memasak...pe yg aku nak wat.....my classmate nak mntak aku watkan bubur jagung...so, g beli barang wat la....heheheeheheh.....

Mgkin entry or post len aku akan cter cmne
k la...ni la cter ramadhan ke-10 aku.....