Wednesday, May 23, 2012

R+I+N+D+U = M+I+S+S

Rindu pada kak long, rindu Kak Ngah, Tok, Ma, Abg Chik n Ikram (paling dirindui.... si kecil nakal ni)
Memandangkan rasa rindu yang meluap-luap (amboi!!! dah xtau nak cakap ayat yang sesuai....hehehe...).. So tgk je la gmbr yg tertera.....huhuhu.... Miss them so much right now.... Klu de sayap, rasa nak terbang balik jap.... Lepas tu balik smula institut utk study for last paper..... Boleh x???
























:: Miss them so much!!!!

Awalnye....

Hehehehe.... Sangat seronok n girang hati ni jawab paper PJM 3112 Pengurusan dan Pentadbiran Pendidikan Jasmani dan Sukan..... Alhamdulillah..... Syukur ku panjatkan ke hadrat-Nya.... kerna sesungguhnya Dia memudahkan jalan yang aku lalui ini...... Siap kuar awal ag paper PJ...huhu.... Bali makan roti canai dengan dearest classmates - Miza, Ain, Wani n Diba...hehee.... Awal tau kuar....


 Cuma paper BI yang bakal tiba ni agak mencabar sanubari serta jiwa aku...hehehe... Bese r, BI ni aku suke ckp je, bab nak menulis mintak jauh la....huhuhu.... Hope paper last nnt dipermudahkan jua hendaknya.... Last paper for this Semester 5/2012..... Ade ag 3 semester nak kuar ke alam pekerjaan.....huhu.. Bantu aku Ya Allah..... 

Actually aty x berape nak tenteram bila abes je paper PJ dapat pulak berita my lovely sis masuk hospital coz darah tinggi.... U oll bayangkan 140/90....memang tggi ler...Normal blood pressure is 120/80.....So, think by yourself..... Ane aku yg jauh beribu batu ni x kerisauan memikirkan ibu yang mengandung berbadan dua..... Hope everything gonna be ok there..... Tggal last paper je ag... Sabar ye hati....

Last paper yang mencabar...  Hati ni dah separuh kat Kuantan... Nak balik Kuantan... Tapi perlu ditempuhi jugak hari2 di Muar...huhuhu... Sabar ye hatiku sayang.... Moga kuat menempuh dugaan dariNya.... Allah menguji seseorang mengikut kemampuannya... So, redha + tawakal setelah berusaha... Jangan lupe doa n istiqamah..... InsyaAllah, U can face it.....