Thursday, November 3, 2011

Tak tau nak cter cmne

Geram tol......tapi nak wat cmne...mulut bising pot pet pot pet pon..tgn tetap mnaip utk siapkan keje org....Adoyai....dah naseb bdan ni kot.....Wat baik salah, wat jahat dah kompom salah...huhuhu....

Yang geram sangat, wat kte ni mcm dak kecik yg leh disuapkan dgn hadiah atau sogokan n diam la....pergh!!! mcm 2 ke mentaliti org pd kami....Cis!!!!sampainya hatimu.....

Nak dijadikan cter, 4/11/2011 dgn bersungguh la aku n mmber2 ni g nak ke klas, ingat de la soklan spot ke, klas tmbahan revise utk exam ke....Last2 kna tolong ag lecturer sorg yg baik aty ni wat keje die....Kah4!!!memang terbaeeeekk la... Xbenarkan kami balik awal, padahal dah bersusun dak2 maktab balik, dgn de yg xjejak kaki lgsung mase study week kat maktab....2 cmne lak??? de die kisah... huh....
Wat RPH utk revision knon...tp silibus sekolah menengah..nak menipu bior ler bertempat ckit...kami dah besar utk berfikir dgn waras...bukan dak2 kcik tadika yg ble bagi gula2 diam x kate pe....tapi dak2 skang pon dah pndai demand, xnak gula2 murah..nak coklat cadbury....wah3!!!banyak cantik..hehehe....

Xkcian ke pd kami ni...dipergunakan ag ade la...Ye la, pe x nye, mulut ni bising memberontak tapi tolong tetap tolong, wat keje tetap wat keje...dah cmne???? haish!!! 2 r pasal tajuk aku xtau nak cter, ditelan mati mak, diluah mati bapak (eh, tol ke peribahasa aku....hentam je la labu...hehehehe).....Dah la study time ni....cmne la nak wat keje orang len yg xde kena mengena dgn silibus or proforma kurusus....ish3!!! naseb bdn ler ko jahhh!!!

So, xmau cter pnjg..Now!!mood aku nak study dah ilang....lpas bce ekosistem td, update blog jap.... then kmas brg sok nak balik utk rye aji.... Ikram!!!!tggu mummy ye..hehehee...first rye bersama anak...Ceyh!!! (Amboi!! xsabo benor ko ye janna....bwk2 ler bertenang..hehehehehe...)...

Haish!!!! Nak g kemas bju la...berangan je lbeh..hehehehe....Enough!!!Stop it janna...udah2 ler....hehehee..C u olls len kali lak yek....

 Ok la, got 2 go...Buah hati kuar mkn lak...hehehe...So, layan Angels in the sky; Insania b4 off lappy kesayanganku.....tata titi tutu... *______*