Sunday, October 16, 2011

Salah ke perempuan beremosi????

Klu nak bercerita masalah emosi xstabil sang wanita ni, mmg xkan abes.... Ada je xkna.... korang bernama lelaki mesti sokong statement aku, kan3???? Ye, aku tau korang akan sokong.....xkisah la sokong ke x..... tapi 4 all da information utk insan bernama lelaki, perempuan ni aty die lembut mudah tersentuh even die 2 nampak keras tahap gaban mcm aty batu pon...Klu dah name wanita@ perempuan, die memang lembut..... Nak perhatian kononnya...... Thats da most big problem pd wanita..... Korang nak perhatian, de ke lelaki nak bagi full attention 2 u all...diorang pon nek menyampah kot klu nak beremosi je...ceyh!!!! klu lelaki-lelaki kat luar baca post berani aku ni, msti kutuk aku sbab aku ni wanita tapi cakap mcm 2 lak pasal wanita..... aku xde niat nak kutuk wanita, tapi memang itulah kenyataan pd insan bergelar wanita....... Nak perhatian n de orang nak dengar masalah die.... Pendam-pendam pon die nak gak luah...Hanya insan terpilih la tempat die luahkan.... bila xterluah emosi jadi xstabil.. kadang2 perempuan ni saje je nak emosi, tarik perhatian la knon...tapi yg kesiannya, langsung orang xperasan yg die nak tarik perhatian orang especially orang yg tersayang...Baru padan muka kau jahhh!!! hahaha....

Ok, aku pon dah mengarut ntah ape2 k....Ni cara aku nak meluahkan selain meratap kesilapan diri sendirian..... Medium terbaik selain Allah sebagai tempat mengadu....daripada wat keje bodoh n gila.....