Thursday, January 6, 2011

aku dilanda 'ketagih'


huhuhuhu........
aku, ain n zai dh tersangkut dgn Hell's kitchen game...


hell's kitchen game

ni lak kre die nye salah satu stage yg perlu dlgkapkan........mncabar beb wa kate....try ler klu korg rse korg hebat!!!!!cube tgk bwh ni..



mmg sgt2 mncabar n mnguji kte!!!!!

...............................

dok kt klas smntara mnunggu lecturer msok, aku dh kbosanan coz lptop aku dh abes bteri (al-mklum la charger mls bwk...hihihi) aku tgk la ain wat keje anatomi die nye group.....
then, ain tnjuk la game kt ats 2.....
aku pe ag..
sbg seorg yg suke kn cbran...aku mmg suke game cm ni.....
pe ag.......
dh terkesima n tersangkut la.....
xnk dh game len (ceyh, tru iklan shampoo lak)...saje je....
.................................


men nye men, ttbe lecturer fzik aku dtg.....kna la msok klas....blik je klas xleh nk smbung ag game 2 coz byk keje len ag yg mnunggu.....sabar ye.....

................................


men game ni mmg addicted tau....rse cm xnk berhnti je tau....
padahal dh bersusun keje aku mnanti dlm sem baru ni.....
k la, nak smbung wat keje k.....
game pon kna brenti lu..nnt klu de mse bru leh...
kna ingat la - 'bersusah dahulu bersenang kmudian'.....
kire men game mmg best n mnyeronokkan tp akibatnye keje aku mmg xsiap la.....
huhuhu.....
k la, aku kna cntinue gak walau aty mlonjak2 nak men game.....sabar je la....

k cntinue my works lu.........

p/s: klu korg nak cube orait gak...cari ler ye game ni...aku dpt pon dr my lovely rumate...sape ag...ain la.....


dah nasib!!!!

Uniform????? PANDU PUTERI je...
aku rse aku ni mmg dilahirkan n dciptakan utk pandu puteri ni kot..

em, mgkin dh tertulis sjak azali la kan..hahaha...
ane pernh aku msok uniform len slaen uniform ni.......
dari sek rendh smpai ler skang dh nak jd ckgu pon.....
start tunas puteri mse sek rendh, then berhijrah lak ke pandu puteri mse menengah rendh n then renjer puteri mse menengah atas....
boleh dbayangkan ler betapa hebatnye spatotnye jiwa puteri yg ade dlm diri aku..hahaha...
tp hebatnye xpon...ptot sume skill yg ade dlm pandu puteri 2 aku dh kuasai.....
ni x..hehehe...ish3x...

Persatuan Pandu Puteri Malaysia (PPPM) atau jugak dipggil Girl Guide Association of Malaysia (GGAM)

.......................................................

ni cter skang iaitu yg terkini.....yg fresh....
ble msuk IPG pon aku dlm pandu puteri....dpt lak jawatan SU.....
pe ler yg diorg tgk kat aku ni...de ciri2 SU ke aku ni....hahaha....no komen...
hope aku brjaya la laksanakan tggungjawab yg dberi ni dgn baek....insyaAllah......

k la dulu......smoge aku akan mnjadi Pandu puteri yg terbaik...hahaha...yo la 2...'SENTIASA SEDIA'..