Tuesday, August 26, 2014

Lame sangat!!!

Dah lame sangat aku tggal blog ni... Cara nak edit n update sane sini pon dah lupe..... kena belajar semula.....huhuhu... Im back with positive version.....  Allah ade.... Ingat tu!! =)

Tuesday, August 19, 2014

Its about Heart...

Hanya Allah Maha Mengetahui apa yang terselindung, tersembunyi dan tertutup...
Ku serah smuanya padaMu....
Moga Kau jaga semuanya Ya Rabb..
Aku hanya mampu berserah....
Aku punya naluri...

Enough for third chances... No more

Monday, August 18, 2014

Its Already End of August 2014

Wow... lamenye xupdate blog.... pasni InsyaAllah selalu la buke.. banyak kisah suke duka tawa hiba menangis ketawa yg xshare kat cnie... Dah tertainggal banyak sangat kisah... Tertinggal kisah abes belajar, konvo, start keje or posting.. dan yang paling penting Im a wife now!! Have been married to Muhammad Syukri Zainal, my lovely sweetheart... So, nnt aku update ape yg tertinggal... Sini luahan hati yang takkan pernah orang rasa ape yg aku rasa... Alhamdulillah masih bernafas.. Itu yg paling aku bersyukur....