Saturday, April 14, 2012

Perlu ke???

        Em....... Disebabkan xde mood nak wat keje, maka novel2 abes baca.... My lovely rumate tgk Super Spontan, gameshow Malaysia yang banyak game2 lawak..... Join tgk leh la ilangkan stress aku....huhuhu...thanx dear rumate.... =) 

         Sebelum meneruskan pembacaan next novel (Tiada yang Kedua) yang dibeli dari sumber Baucer Buku ditemani Mr S di Popular Megamall Kuantan, aku teringat kata-kata seseorang pada aku "mencintai seseorang tidak memerlukan sebab tertentu"..... I do agree with that statement.... Why???? Tepuk dada tanya selera....(perut lapo mse status diupdate....hahaha)... Sendiri tau jawapannye sbab hanya kte mengenali dan tahu ape yg kte lalui dalam idop... Apa juga yang kte rasa dan lalui, watak utama adalah diri kte sendiri.... So, segala persoalan dan jawapan segalanya bermula dari diri kte sendiri....... Loving someone doesn't need a reason even it is such a simple reason...... 

               Aku masih tercari-cari jawapan untuk pertanyaan tersebut.... Puas kuselongkar segala perkaitan yang ada tapi jawapannye tetap tidak kutemui...(mood jiwang lak minah sorang ni... ahakz!!!)....... Sukar kan nak diungkap rasa yang ada dalam hati ni.... Andai mampu diluahkan dengan kata-kata pon, it still not totally explain the real feeling we feel.... isn't it??? Tak tau la klu korang ckop dgn sekali luahan, lepas segala ape yg korang rasa.... Thats not me..... Kadang kala terlalu banyak nak diluahkan tapi ble bercakap len plak yg diceritakan sampai topik utama dah lari ntah ke mana...huhuhu.... Cakap banyak gak minah ni???? Lastly, I found that I have no concrete answer for the simple question "why do love me????" huhuhu..... I have no reason la...... mood: missing someone.....

             

            ^______^