Monday, January 30, 2012

kenapa perlu xpuas hati????

Sape kte untuk memilih sama ada kte suke ke tidak... Sebab sumenye datang dari Allah..... Allah dah aturkan segalanya dalam idop kte..... Cume kadang2 aku de gak la rasa:

 "rasa nak ada dalam kalangan orang yang kte knal sebab dah mesra dan biasa..... tapi kadang2 ade jugak rasa nak berada dalam kalangan orang yang kte xknal sebab orang xknal sape kte...bebas nak wat ape pon tapi masih dalam adab sopan dan etika kemanusiaan la.....hehehe..... sebab klu orang xknal, lepas kte jmpe die, then xjmpe dah..pe kte pkai, pe kte mkn or guna org xkisah....huhuhu".....

Tapi dalam keadaan skang ni....Aku rasa mcm nak g melancong kat tempat yang orang xkenal aku sape....mcm ke pulau2.....example: pulau pangkor, pulau langkawi or pulau2 lain la yg aku dapat jauhkan diri aku dari segala masalah n orang2 yang aku nak jauhkan diri aku...... 

Nak release tension yg berkecamuk dlm otak ni....rasa nak memencilkan diri yg besar ni...hehehe.... tapi memandangkan sape aku skang...aku akur dgn ketentuan idop yang perlu aku patuhi....Mungkin lom tibe mase ag..... InsyaAllah, suatu hai tu pasti muncul!!!!! Aku tetap menanti dan terus menanti..........