Tuesday, June 5, 2012

GERAM....

Ye....Geram yang amat aku rasakan mase test JPJ 5 Jun 2012... Dah la kali ke-3 test, failed ag.... Gerammmmmmmmmmm nye..... Tolong la Tuan... Rayu aku... Tapi xdiendahkan.. Xyah la pandang muka saya yg comel n tengah marah ni.... Rasa nak cekik-cekik je tuan..... Ada ke dia kate aku nye keta tu jejak line putih.. Padahal xkena pon... Aduyai!!! Dah la cuti dah nak abes... Ape aku x marah n sedih.... Tuan xkesian ke kat saya????hukhukhuk....

Puas aku argue dengan JPJ tu.... Xkan bagi failed jugak padahal tayar keta tu xjejak pon line putih tu.... Alamak!!!! Xkan tuan nak jumpa saya lagi next week??? Jangan la macam ni... Saya banyak lagi benda lain nak fikir.... Please!!!! Dengan xberperikemanusiaan, die failed kan aku... Dulu tuan yang luluskan saya bahagian 3 yang jalan raya tu... Kenapa kali ni bagi failed yg ni pulak?? Tuan ade komplot ke?? Haish!!! Geramnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Dah la mase aku bercakap die pandang aku, bukan pandang line putih tmpat aku parking tu.... Ag la aku rasa nak cekik2 or tumbuk2 die..... Saya bukan nak bayar untuk test je... Alamak ai!! 

Xpe, tuan ingat saya akan putus asa??? Saya akan cuba lagi.... Hope kali ni berjaya... Apa Tuan suka ek bagi failed kat orang??? Jangan pandang muka saya sebab saya memang geram teramat sangat dengan tuan... Saya berjanji yang saya akan buat sehabis baik len kali.... Dan saya akan jumpa tuan untuk ucapkan terima kasih teramat sangat sebab gagalkan saya masa cubaan ke-3 saya... InsyaAllah!!!!! Janna xkan putus asa!!!!!