Tuesday, October 11, 2011

Is it a problem????


Is it a big problem????
 Memang sukar la klu asyik memendam rasa.....
Sakit aty sendiri tanggung, sendiri sedih, sendiri rasa, sendiri selesai....
Sebab susah la nak share dgn org....
Bior la orang tengok kite ok, cam xde masalah.... 
Tapi kadang-kadang, ada jugak insan terpilih yang menjadi pendengar setia mendengar masalah yg kita hadapi......

Bila dapat bercerita, kadang rasa epy dan lega....
Especially yg banyak cakap (macam aku ke??? hahaha..)
Orang nampak bagi mereka yang banyak cakap ni, macam xde masalah yang dihadapi....
Tapi sebenarnya mereka lah yang bermasalah sebab kadang-kadang xtau itu masalah atau ape....
Kes ni boleh disamakan dengan orang yang selalu bagi nasihat pada orang lain, kre macam motivator la....... die nasihat orang len boleh, tapi ble die menghadapi benda yang sama, mereka sendiri xleh nak nasihat diri sendiri...
Aku xcakap n point pada sape2..just my opinion coz I myself is one of the person like that.....
Nak tolong fikir penyelesaian masalah orang boleh.... Tapi bila kna batang idung sendiri, amek kau.... Terdiam seribu bahasa......
Well, lain orang lain caranya......
Persepsi korang tentang ape aku tulis juga mgkin berbeza....
So, thats my opinion.....

No comments:

Post a Comment