Wednesday, October 12, 2011

Excited terlebih

Ye, aku akui la aku x sebaik kawan-kawan aku......Aku garang, suke marah2, tengking sane tengking sini.....klu bab excited, mmg aku selalu excited...... Aku suke benda 2 so xsalah kalau aku nak xcited..... Sorry la kalau korang memang xsuke...... Mungkin aku ter'over' excited pd satu2 bnda...bukan taksub tapi just suke-suke.... Aku xkisah la orang nak cakap ape, nak kate ape....Persepsi masing2.... Aku just sdey ckit ler..

Ye, aku sedih sebab korang nampak aku memang terima je kutukan yg dilemparkan.....tapi ade korang pernah tanya aku..... janna ok??? janna xpe ke??? Xpe la....pe pon korang nak kate aku memang xkisah.....Aku terime dgn aty terbuka sbab aku tahu mgkin ade silap aku....

Sorry 4 being too excited ye kengkawan...... Aku cube xtunjuk la pas ni yg aku excited pd sesuatu benda....Bior aku je yg memang TAKSUB pd something..... Sebab aku suke... Aku eppy.... Lantak la korang xsuke...... Maaf la, dah lame x terase aty coz aku jenis xkisah pe orang nak kate...... Tapi kali ni dah banyak kali n kali ni ntah kali ke berapa aku dilontarkan cakap2 mcm 2....

 So, janna.......lantak la pe orang nak kate..... Being yourself..... Ok, fine!!!!! Ade aku kisah kalau korang xsuke.... Sori la klu korang rasa aku kasar kali ni..... Lembut pon, aku kna gak.....pe persepsi korang pon, aku xleh nak kate pe2.... Korang tetap dengan pendapat korang.... So, teruskan....... Pe korang nak kate, nak cakap, nak bisik, nak jerit, nak pe pon.....  I DONT CARE..... aku tetap akan teruskan!!!!!

Mungkin xseteruk ni kot..... hahaha..

2 comments: