Thursday, January 13, 2011

xtau nak kate ape......


hey..its raining!!!!!!!!!!!!
lebat gak wo....
dh la trun ttbe.....hihihi....

just sbg penambah cerita ni je.......

pe nk wat.....
terpaksa n dipaksa.........
ok lets straight 2 da point la kan..hehehe.....
ari ni aku pose ag la bersama2 rumate tersyg, Ain..ganti ler beb!!!!hehehe...
ari ni  cm ari2 bese je bg aku...nothing spesel pon....
tp ptg ni yg klakar sgt aku rse...
nk djadikan ceritera kami berdua.......
kami kna la trun gak amek mkanan utk klasmate kami 4 buka pose....
kami lak xtempah mkanan coz nak beli nasi kukus je kat kantin institut....
walao ape pon terjadi, kami kna gak la redah hujan yg sgt2 lebat n dgn pakej kilat skali...
takot pon ade gak beb coz korg msti tau kan payung dperbuat dr ape pemegang die 2????? takot la kilat beb.....

 Comey x???? hehehe....
                                                       gmbr skadar hiasan ler..


silap2 len jadinye....
wah3x..romantik la knon nye berdua berjln dlm ujan......ish3x....dgn rumate aku la beb...hahaha....
bukn dgn sape pon...

gambar sekadar hiasan  gak la.... 

mmg spjg jln kami dok gelak xabes.....nk men ujan tkot dmam lak....
tp aku akui la, mmg salah kami....
dh tau pose, kami lengah2 kan mse nak trun bli mkanan...
al-mklum la, x larat kate kan...hehehehe....(alasan semata2...)
dh ujan turun dgn lebat nye....
nk tmbh cter ag, dlm ujan yg lebat 2, mkanan yg kami bwk byk lak...huhu...
mcm mak bersusah payah utk nak make sure yg anak2 die dpt mkn...
2 yg menambah ag gelak kami.....

*pe pon....its must b our sweet memory...hahaha....
nice n memorable....
just wanna share.....hehehe.......
CREDITS 2 RINA coz bg pnjm payung die kat Ain....hehehehehehe..........

x la mcm ni aksi kami...hehehehe.....


Aku n rumate aku ler, Ain nama diberi......(bukn promote rumate k..)





2 comments:

  1. ble mse nye gmbr lak ni??haha..xpe2..kne hujn bleh..tp jgn smpy dmam da la..tkut ak nk dmam lg..huhu

    ReplyDelete
  2. gmbr skadar hiasan la..bukn berlaku mse kjadian....klu mse 2 alamak...dmam la beb!!!hehehe...
    aku yg nk dmam ni...keep on trying 2 avoid it....hope sukses!!!

    ReplyDelete