Sunday, January 16, 2011

aku nampak 'die'.....cmne ek???

Jumaat ari 2 (14 Jan) aku kuar la g psr mlm dgn mmber2 aku, ttbe mse dok lpak2 smntara mennti van yg kami dh kol xsmpai2 gak walau dh ckup lme shbt aku kol pak cik van 2 stlh pnat mmbeli-belah (ceyh, mmbeli belah la knon..hahaha)…..yg pling aku geram n mnimbulkan kmarahan kat pk cik van ni ble kol kate dh nk smpai..tp byg pon xde….

Kejadian brlaku mse aku dok lpak kat blkg pndok polis kat bndr Lipis ni..... ttbe aku t'nmpk la 'die' ni dr jauh…dh lme kami x bersua….bukn rndu kat 'die' k…just concern je..hehehehehe…….

Aku ni just org tgh je dlm mslh kwn aku ni...mslh nye skang 'die' ni dh kwin…bukn kcik2 mslh tp its a big problem beb…klu la bini die tau…aku gak yg truk…..mmg cari psl..tp demi kwn aku xkisah la..agpon just nak smpaikan salam je…salam dr mkwe lme kan...hehehe....truk x aku????hehehe...ape pon jwpn korg, im fine la....

Nak djadikan cter, aku ni dh nmpk 'die' lalu, aku sengih la, nk lmbai kang kate ape lak….agpon aku malu gak..hehehe……tmbh2 'die' dgn mmber 'die' yg aku xprnh knal...bukn dgn yg bese 2..'Die' ni jln laju je dgn mmber 'die'…aku nk pggil cm x elok je aku rse….sgan gak beb!!! yg wat aku sengih kat die coz sbelah aku 2 ade la sorg mk cik ni, maybe 'die' knal kot.....aku ingt 'die' snyum kat aku...aduh, salah tfsir lak....hahahahaha....

Dh terkedu coz control malu, aku biar je la 'die' berlalu tanpa aku nk tgur 'die' tu....Dh jauh aku rse aku ptot kol 'die'..hehehe…pea g tgn ni laju capai fond lm poket….ble aku kol 'die' rupenye katenye 'die' lgsung xperasan kat aku…dlm aty aku….ooooo…ye ke???hehehehe…Then, 'die' dtg dkat kat aku….kami borak2 tp x lme…aku pon tau 'die' ni husband org, xelok la lme2 bork kan…..

Aku jmpe 'die' pon demi sahabat aku…….nk smpaikan salam sahabat aku kat 'die'…kekasih lame beb…… 
Hahahahahaha.......2 la cter nye......'die' sbg subjek utama dlm cter aku ni actually is my senior while I'm studying in form 3 at SMK Seri Rompin.......mse 2 'die' form 6......

No comments:

Post a Comment