Tuesday, January 4, 2011

azam baru???



em, ari ni dh 4 ari msuk thn baru 2011.......
aku tgk kat fb mse thn bru 2 byk status cter psl azam thn baru......ucpn slmt thn bru la..
nak wat azam bru pon, bg aku ler bel settle kan la azam lme 2...bg terlaksana.....

azam aku????? em,msih de yg lom tercapai...tp akan aku usahakan utk capai azam baru 2..........
alhmdulillah, dlm 2010 ada gak azam aku yg terlaksana.....aku bersyukur...
now, aku xtau la pe jd dlm 2011 in my life.....
sume org ada azam......aku sure everybody nak yg terbaik utk diri msg2 kan...da best la org kate...
aku de tertanye2 (mentang2 aku tgh layan lagu Medicine Tika dan Saat Ini....hehehe...iklan je ni...) byk2 azam pon usaha xde xguna gak....cm aku ni la...ade satu azam aku yg lgsung xterlaksana dlm 2010 coz aku lgsung x usahakan utk azam aku 2...dh nak abes thn aku sdar aku de silap......mse 2 aku tau ape aku perlu wat dlm thn baru.....
azam ni perlu de motivasi, klu xde jawabnye tiap thn azam bru same tetap x terlaksana...hehehe...aku ckp ni utk diri aku gak sbnrnye...hahaha...i know my self well......

aku harap thn 2011 ni melakar sejarah yg tersendiri dlm kamus idop aku....ceyh bg ayat power knon...hehehe....wat sume mmber n everyone aku arap sesgt ler, moge sume hajat n azam yg dbuat akan terlaksana dgn jayanya...insyaAllah......hanya Allah yg lebih berhak sbg tempat utk memohon pertolongan....


SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU......

2 comments:

  1. yeh... jom berazam blaja fizik rajen2... hehe

    ReplyDelete