Wednesday, January 5, 2011

aLHaMDuLiLLaH......

syukur aku pnjtkan ke hdrat Allah coz ari ni aku berjya mengedit blog aku ni....hahaha...kre update bru ler.....ni pon aku dpt smgt nk updte dr my lovely rumate, ain.......n a lotz of thank aku nk bg pd classmate aku si hunnywani coz dh ajar aku cmne nk edit de bhgn yg aku lgsung xprnh tau n amek tau (nk sgt de blog...hikhik..)....thanx my dear frenz.....
                                                       hahahaha....ni la rupe terkini blog aku.....

skang lom dpt eseimen pe2 ag coz this is 1st week sjak blik dr bercuti hmpir 2 bulan.......so byk mse yg aku de aku guna utk edit la blog aku yg dh mcm ktggalan zmn....hehehe....kutuk sndiri..kre sblom org kutuk bek aku kate....kan...kan.....
em, 2 je aku nak ckp....hehehe...nk ngade2 ckit la coz nk mnayang blog aku....xkisah la org xsuke ke..jnji aku suke...hehehe.......


k la.....hope korg enjoy la blog aku yg xsberapa ni......SELAMAT MENYUSURI KOMEN2 AKU....hahahaha...neway..tq....





No comments:

Post a Comment