Tuesday, January 18, 2011

ble die dan mereka kembali......

huhuhuhu......
kini die dan mereka telah kmbali smule dlm hidop aku..
aku sndiri xpasti samada suke atau duke bersarang jauh di benak ni....
buntu pon ade ble die dan mereka menyapa aku...
ceyh, die dan mereka bukn stakat menyapa aku je tau....tp lbh ag...
dulu aku mmg takot ble die dan mereka mule2 menapak masuk ke dlm idop aku...
cuak bercmpur berani...
was2 pon ade..
perasaan saling berperang....
kini die kmbali lagi bagi menghiasi kesuraman idop aku ni....
ntah la aku nk wat ape utk bersedia samada menerima atau just ignore...
tp die dan mereka sgt pntg wat aku skang.......
help me!!!!!!!!!!!!nak wat pe skang??????
buntu la......
panik ni!!!!!

pe yg leh aku wat...
klu diorg dh kmbali...aku kna trime je kot...klu x...ia bakal mngundang byk mslh yg mgkin aku xdpt selesaikan.....
mslh2!!!!!
aku harapkan kedatangan die dan mereka kali ini xkan membuat hidop aku jd horror ag.....
aku harap berlaku la perubahan ckit.....
tp pe penyelesaiannye..
aku xleh nak sekat khadiran die dan mereka dtg dlm idop aku ni.....
wah3......xkan aku nk nyanyi "die dtg...dgn lenggang lenggok nya"......


ada sape2 yg dpt mmbantu......klasmate2 aku cmne ek....mampu ke diorg mmbantu aku????
hope kami dpt bekerjasama.....
........................................................

* petunjuk: "die" adalah theorem pythagoras.........
dan "mereka" adalah 'cos' ,'tan' dan 'sin'.....
"mereka" juga adalah scalar and vector quantity..........aku kan kna bljar fizik sem ni....so, bertemu la lagi kami.....hehehehe.......saje je wat korg saspen.............





SO, PE AG......KTE ENJOY!!!!!!!!!!!!!!!!!
enjoy la sgt....(>_<)...('_').....wanna join me?????

No comments:

Post a Comment