Thursday, April 12, 2012

Minggu yang Indah

Wah2!!! Cam best je tajuk kan...hehehe....Xde la pe sgt pon....Just kinda share something interesting in my life..... huhuhu....

06-08 April 2012
 Tarikh yang menjadi kenangan terindah dlm lembaran hidop aku.... Im sooooooo happy with all the memories happened in the most memorable days.....  Dpt hangout dgn 'awak' wat sye eppy sgt2.... Sye suke knal awak.... U always make me smile.... Smpai sepanjang minggu after that sweet moment, asyik nak tersengih je rse..... klu orang tak nampak ag ler.... U make me smile dear.....hahahaha.......

Soorry banyak susahkan 'awak'.... 'awak' sebenarnye sweeet sgt tau.... Ooooooo, pandai selame ni awak sembunyi2 je ek.... 'Awak' thanx for all the great moments in those three days...... I will remember as I can... May Alleh bless us......

Minggu yang menyajikan macam2 rasa bersarang dalam sanubari aku..... ade debaran, ada ketawa, ada tangisan, ada teruja dan macam2 lagi perasaan yang tak mampu terungkap...... Biarlah kenangan tersebut kukuh tersimpan menjadi memori utk di kenang.... Moge di bawah perlindungan Yang Maha Esa......

^______^

Sye harap 'awak' sentiasa ada bersama sye....

No comments:

Post a Comment