Monday, February 6, 2012

Trip ke KL ag.....hehehe

Alhamdulillah....Berjaya plan aku n mmber2 nak g mjlis cukur jambul cucu pada mak angkat kami kat Mempaga  1...Kre2 anak sedara angkat kami ler tu...hehehe...berjaya kami lunaskan pada 4 Februari 2012...Konvoi 2 kereta (keta Uche n Miza)......

Then, 5 Februari yg sepatotnye disambut Maal Hijrah 1433, diabeskan dengan mghabiskan masa+ duit+ tenaga ke Kuala Lumpur..... Jalan TAR+ Sogo+ PWTC (aku xjoin)+ Berjaya Times Square+ Low Yat...... then blik smule ke Lipis mlm ari yg same.... Tak ke penat tu???hehehe.....

Aku plak plan len ckit dari plan kawan2 aku...jmpe dgn Mr. S la.....Tambahan plan sbenarnye...hehehe.... First time bersendirian nek monorel la bagai ke TS....hahahaha.....Cuak tahap pe ntah sorang2 tapi muke lagak cool...hahahaha...nseb bek everything smoothly work as plan n told by my beloved frenz....hehehe...Thanx u olls... Just tersesat jap kat Berjaya Plaza sebab silap cross jalan...sumenye bermule dgn pencarian toilet... Last jmpe jugak Mr. S kat dpn McD TS tu...... Syukur la..... Walau penat...but im happy..... ^_^

Happy dgn mmber2....Dapatkan abeskan duit....wawawa....duit abes ganti berganti dengan barang2....Tapi pe yg aku pling epy sbab dapat handbag....hehehee... Walau bese  n it looks simple je....But it gave me a big meanings....Thanx awak..... 
At the same time, aku dapat tmbah ag koleksi baju2 aku......dapat ler 3 helai baju g KL tu.......2 helai t-shirt n sehelai kemeja, pink colour ag....

Im epy with the plan........thanx a lot 2 all of u guys coz same2 bersusah payah membelanjakan duit, walau aku tau korang ag banyak abeskan duit...hahahaha... thanx a lot dear guys!!!! Thanx sgt2 coz ajar aku nak ke Times Square dari Sogo Jalan TAR tu....first time la aku nek lrt n monorel sorang2.....Fuhhhh!!! nseb xde pe2...hehehe..... Dah besar aku upenye!!!kah4...Siap sesat2 b4 jmpe Mr. S.....

No comments:

Post a Comment