Saturday, May 11, 2013

Exam Time

Yes, it is just around the corner.... So, are u ready?? hehehe... Tengah2 study, terfikir lame dah xupdate blog... So, mencari ilham meluah rasa di laman sesawang....

Actually xsure nak tulis ape.. sebab terlalu banyak nak diluahkan tapi xtau mane satu yg perlu diluahkan dulu... Jari bertingkah xsehaluan dengan rasa dan fikiran... So, lambat2 jari menaip membuatkan semuanya xmampu diluahkan dalam sekelip mata. 

Skang fokus utk exam, study + study  n study.... Dah nak abes dah semester 7.. Tua dah aku rasa... Ye la, dah 10 semester di IPG Kampus Tengku Ampuan Afzan. Tggal ag 1 more to go... Kuatkan hati ini utk terus tabah bertahan Ya Rabb.. Macam2 dalam kepala ni ade.. Tapi semuanya kena sabar.. Yang penting skang adalah study for exam.. Naseb baik semester 7 menyaksikan aku bertarung dengan 2 paper je.. EDU 3107 Bimbingan dan Kaunseling Kanak- kanak dengan paper Action Research... huhuhu... 2 paper pon punyer la malas study... Ish!!! Pe nak jadi ni cik Janna oooi??

Sebab dah lme xupdate tu mnyusul masuk new post ni..hehe... padahal org dok sibuk study... Memandangkan time ni sepatutnya study tp aku on9 n download movie... So, time to go.... Sebelum study tu, jom wat masker telur jap.. Whitehead n blackhead dah mnular kat muka ni... Jom hapuskan mereka!!! Ok, got to go..

No comments:

Post a Comment