Friday, August 10, 2012

OK???

Dah beberapa minggu di Lanai, sume nye bertambah baik.... Lancar dan licin je.. Tapi perasaan nak balik tetap xleh nak disangkal oleh kami guru-guru praktikum di Lanai...hehehe... Kami berjaya menghadapi dan meneruskan kehidupan di sini dgn baik... Alhamdulillah....

Xlama lagi nak raye.. Alhamdulillah jugak SK Lanai amek cuti Jumaat before cuti raya... Leh la balik awal...hehehe.. Tapi ble dah masuk usia 20an ni, raya pon bese2 je terasa... Excited nak raya xsama macam mase kecik2 dulu... Sebab pe, memang kompom la penat gler time raye.. Sapa ag nak diharap klu time raya.. aku n kak long jugak..... So far, persiapan raya aku sekadar sahaja... Xde nak vogue sangat... Xtau nak raya kat ne pon..hahaha.... Just dok umah je kot.. Klu ade pon g umah mmber2 terdekat...

Em, so far cter pasal Lanai.... 3 minggu di sana sume nye ok... Makan memang sangat mewah ble berbuka.... Smpai kekenyangan time nak wat RPH malam tu...hehehehe... Tertonggeng2 nak siapkan satu RPH..hahaha...Lawak je... It gonna be my memories there..

Hope the next 6 weeks sumenye lancar.... Observe lecturer pon alhamdulillah ok...Tapi yg major lom observe ag.. nervous beb nervous..hehe..... InsyaAllah everything gonna be all right then..... InsyaAllah.......

No comments:

Post a Comment