Wednesday, July 18, 2012

Lamenye...

Lamenye x menaip post terbaru kat blog... Terlalu bz... Bz dgn aktiviti di IPG dan juga bz dgn aktiviti untuk menyenangkan hati sendiri.... Alhamdulillah, syukur elaun dah pon masuk... Sempena elaun masuk, rumate aku Ain ajak la aku n Wani, klasmate aku untuk g abeskan duit di KL.....

Memang seronok berjalan2... Ilang tension2 yang ade bersarang dalam benak ni.... Release tension... Tapi tension tu tetap akan dtg balik... Stress tu datang dan pergi.... Sronok menghabiskan masa...... Sronok sgt.... Menghabiskan masa di Jalan TAR, Berjaya Times Square, i-city dan the Curve.... Walaupon penat tapi rasa best sangat.... Mungkin sebab bersama orang tersayang menghabiskan masa...... Nanti de masa leh cter2 ag... Skang kna masuk klas dulu... Cau cin cau......

No comments:

Post a Comment