Wednesday, December 7, 2011

Settle.....

Alhamdulillah.......
Settle gak test komputer yg aku tggu dah berapa ari 
smpai niat nak abeskan baca novel Bicara Hati xjugak kesampaian....hehehe..
(novel ane leh tiggal, letak tepi jap je..huhu)
Alhamdulillah, LULUS dgn cemerlang...
Walau ade ckit xpuas aty coz xbtol sume (49/50), tapi aku bersyukur
coz masih rmai yg dok repeat nak dptkan 42/50.
Aku bersyukur sgt2.....
Aku perlu wat sehabis baik coz aku xnak my uncle kecewa dgn aku...
Dia watak utama dalam memastikan aku dapat lesen ni...
Thanx pak cik....
Tak mampu aku balas jasa beliau dalam masa terdekat ni..
Klu panjang umur, insyaAllah la.... 2 pon klu aku masih xlupe sape yg memang
berjasa sepanjang perjalanan idop aku....

Neway, alhamdulillah skali ag....
Now, aku leh sambung wat xtvt yg paling aku suke - baca novel...hehe
BICARA HATI yang xlame ag akan ditayangkan di Astro Prima (Disember 2011)
Abeskan cuti yg tinggal berapa ari ag xsampai sebulan..... 

No comments:

Post a Comment