Wednesday, November 2, 2011

Nak mengarut jap b4 continue study...huhuu

Ttbe je teringat pasal lagu Fauziah Latif yg satu ni.....Jom layan jap!!!hehehe.....

DIA

Fauziah Latif



Dia insan pertama yang bertahta
Dia insan pertama yang ku cinta
Dia pernah membuat ku bahagia
Dia yang mengajarku
Tentang erti rindu

Dia yang dulu pernah ku sanjungi
Pergi sehingga kini tak berganti
Hilang dari pandangan hidup ini
Membawa luka pedih tak terperi

Tiada ku duga
Permulaan yang jernih
Menjadi keruh dengan tiba-tiba
Bisa rintangan antaraku dan dia
Cinta terlarang oleh orang tua

Kini terkilan sungguh rasa hati
Dia tak pernah lagi ku temui
Dia ku abadikan dalam jiwa
Terima kasih atas segalanya



p/s: saje je teringat pasal lagu ni then pos la....xde kena mngena antara idop dgn yg sudah meninggal dunia.......skang time study sbnarnye tapi ade kan jugak mse nak edit blog jap...huhu....Now!!!study time....njoy da song!!! ^_____^



No comments:

Post a Comment