Tuesday, January 25, 2011

perubahan....

just nak ckp la yg aku bru tukar lagu utk blog aku..hehehe...2 pon nk cter...

em, aku ni jnis yg mudah n cpat bosan....xleh la nk stick pd sesuatu 2 pd kadar yg lme...
hah, thats my prob yg xpernh nk settle....
mslh slalu tmbul sbab mnda ni la...cpat bosan...so, maaf ler klu sape2 yg terase....
aku bukn nk kate aku berkawan n cpat bosan. 2 len la....persahabatan ni len ye...

aku xtau cmne nk ubah ek....anyone can help me solve my problem????
em, xtau nk wat cmne.....aku mmg xsuke mnda 2 lme2...so, aku akn try tukar.....kre mudah org kate aku ni jnis yg xsetia la..pe pon, aku xkisah...lantak la...ok, cthnya mudah je. besenye klu arrangement kat almari ke, susunan buku2 ke, fail ke, even tmpt tdo aku pon -  aku msti nk tukar....xleh lme2 pd satu bnda je..
so, korg akn tahu kan mslh yg aku hadapi klu asyik bosan n xleh nk stick pd smthg 2 lme2....
korg pkir la sndiri...(pnjm lak tagline si nabil)...bang bil saye pnjm jap yek...hehehehe..klu bang bil kate xleh pon, saye tetap nk guna...hahaha..truk x aku???hihihi...

* so, cmne klu aku kapel or khwin????bosan gak???wah, ni kre entry berani mati aku ni!!!!im speechless about that... aku sndiri xde jawapan utk pertanyaan 2.........klu korg ade, tlg la jwb kan utk aku, ape yg leh aku wat...thats me!!!insan kebuntuan....

2 comments:

  1. weiii.....

    same2...! ak jns cpt bosang gak..

    hue2...abeh aa...taim kawen kang dok ngadap muke laki tu 24jm je...

    tmbh yg da kapel 5 taun lepas...ohoo my life~~

    ReplyDelete
  2. mslh2 klu cm 2...hehehe....cmne ek nk settle???cmne la org yg dh kapel gler lme then kwin...ape itu mmg anugerah Allah la klu cm 2 ek..

    ReplyDelete