Thursday, February 25, 2010

kEnAnGaN


ini lah rencah khidupn aku...inilah knangan mse sek dlu...warga Harmoni 1.....
ini lah knangan yg x mampu aku ungkp....ksronokan brsama rkn2 mmg x dpt dlupakan...
prngai kami yg gler2....
tp time wat tugasan msg2, serius smcm je...tp noi 2 (yg plg tggi) serius ke????heeee.....
nk d imbau kngn dlu mmg kcoh....name je dorm prefect, tp kecoh nauzubillah....
mngalahkan dak2 kcik yg terlepas bebas...
itulah kami...warga Harmoni 1...
hahaaaaaaa.....x kre junior atau senior same je...
klu time ptg2 ujung mggu...bergelimpangn kat dorm 2...ko kat sane aku kat cnie...
sume mnceriakan...tp msihkah sume ingt kngn itu?????
msg2 amek lgkh msg2....utk menempa kjyn....
doa ku mengiringi setiap rkn2 ku....






andai jasad ini mampu gagah berdiri mengungkap kemaafan dari setiap yg ku kenali...akan ku hulurkan tgn ini utk mminta kemaafan....
kngn lalu x mampu aku ulang tp hanya mampu menjadi mainan tubir mata....
andai aku mampu bertemu sume rakan2 dan shbt2 ku....ingin ku imbau kngn manis ktika bersama.......
yang paling aku sayangi: Faznani abu bakar (noi), qairunnisa abd halim (nisa), fatihah alias (tiek), nurul syahira samsu (syira).........
andai kita dpt bertemu mgimbau kmbali suka duka d SEMSAS dlu.....aku insan yg sgt gmbira.....
saat brsama ktika reunion x mampu aku hapus dr kotak fkiran ku yg pnuh dgn brmcm2 prkara smasa....
andai aku d beri ksmpatan......yg paling aku nk ckp kat korang sume: i luv u all......................




buat para shbtku d IPGTAA......aku pon sayang korang sume...................




xlupa gak wat sume yg mngenali aku ktika d PLKN Tasik Chini (kumpulan 1 sesi 2007)
INGATAN DARI KEJAUHAN..........




wat sume FRENZ FOR EVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


wat sume guru2 ku: jasa kalian x akan ku lupakn...bakti yg tercurah x akan mmpu ku balas.....
guru2 ku d:
SEKOLAH KEBANGSAAN LEBAN CHONDONG
SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SERI ROMPIN
SEKOLAH MENENGAH SAINS SULTAN HAJI AHMAD SHAH (SEMSAS)


aku tahu aku x mmpu utk bertemu kmbali dgn sume guru2 yg prnah mngajarku.....
doa buat sume....moga d rahmati jasa dan bakti kalian.............


# andai x ku ungkap d cnie.....bukn tnda aku lupakan sumenye...tp batas fikiran dan akal yg Allah kurniakan mungkin stakat ini........

No comments:

Post a Comment